Hoe De Dienst "Onze Voetbal" Te Verbinden Met Tricolor TV

Inhoudsopgave:

Hoe De Dienst "Onze Voetbal" Te Verbinden Met Tricolor TV
Hoe De Dienst "Onze Voetbal" Te Verbinden Met Tricolor TV

Video: Hoe De Dienst "Onze Voetbal" Te Verbinden Met Tricolor TV

Video: Hoe De Dienst
Video: 2021 Select Baseball Hobby 2024, Mei
Anonim

"Our Football" is een tv-zender die eigendom is van het bedrijf NTV. Het is opgenomen in het pakket met tv-kanalen van de grootste satellietoperator in Rusland, Tricolor TV. Elke abonnee van deze operator heeft de mogelijkheid om tegen betaling "Our Football" te bekijken.

Onze voetbal HD
Onze voetbal HD

Tricolor TV is het grootste bedrijf dat de bevolking toegang geeft tot satelliettelevisie. Volgens experts uit het VK staat het bedrijf op de tweede plaats in de wereld wat betreft het aantal abonnees. Onder de kanalen die door Tricolor TV worden uitgezonden, is het kanaal Our Football, dat vooral populair is vanwege de uitzendingen van voetbalwedstrijden van de Russische voetbal Premier League.

Kanaalpakket, inclusief "Our Football"

Kanaal "Ons voetbal" is inbegrepen in een van de aanvullende pakketten "Tricolor TV", voor het bekijken waarvan een aparte vergoeding in rekening wordt gebracht. Onze voetbal is het officiële kanaal van de Russische voetbal Premier League. Hierop kun je alle wedstrijden van het Russische kampioenschap bekijken, evenals allerlei samenvattingen, recensies, voetbaltalkshows.

"Our Football" is een van de weinige zenders die de technische mogelijkheid heeft om wedstrijden in "Europese" kwaliteit uit te zenden. Zoals de tv-maatschappijen van Groot-Brittannië en Duitsland het doen. De technologie is geïmplementeerd dankzij een groot aantal camera's die in de hoogste resolutie schieten.

De kosten en het algoritme voor het aansluiten van een tv-zender

Degenen die willen genieten van het kijken naar de wedstrijden van het Russische voetbalkampioenschap, moeten hiervoor 149 roebel per maand beschikbaar hebben. Dit is hoeveel het kost om een extra pakket "Onze Voetbal" aan te schaffen van het Tricolor TV-bedrijf. Het bedrag is niet erg groot en het lijkt erop dat de meeste voetbalfans het zich kunnen veroorloven om het uit te geven, zelfs als ze zichzelf een ander pleziertje ontzeggen. Bijvoorbeeld met vrienden een kroeg bezoeken.

Als je al een Tricolor TV-abonnee bent, moet je deze stappen volgen om de klok rond voetbal te kunnen kijken. Het is noodzakelijk om Tricolor-tv-apparatuur aan te schaffen die het HD-formaat ondersteunt, omdat het tv-kanaal Our Football alleen in dit formaat wordt uitgezonden. Vervolgens moet u de kosten voor het verlenen van de service minimaal een maand van tevoren betalen. Betalingsmethoden kunnen naar uw smaak verschillen. Als dit een betaling bij de dealer is, hoeft u hem alleen maar te informeren over uw wens om "Our Football" te koppelen, evenals het ID-nummer van de ontvanger of het nummer van de abonnementsovereenkomst. Als u van plan bent te betalen voor de service in de terminal, moet u de sectie "Televisie" - "Tricolor TV" - "Ons voetbal" selecteren. U kunt voor de service betalen op de Tricolor TV-website, in uw persoonlijke account.

Dan is het noodzakelijk om de apparatuur opnieuw te configureren, als dit niet wordt gedaan. Selecteer met de afstandsbediening de regel "Kanalenlijst bijwerken" in het ontvangermenu. Nadat het kanaal "Our Football" is gevonden, moet je je apparatuur erop laten staan totdat het beeld en geluid verschijnen. Als het geluid en beeld zijn verschenen, kun je genieten van voetbalwedstrijden. Als beeld en geluid lange tijd niet verschijnen, dient u per e-mail of telefoon contact op te nemen met de technische ondersteuning van Tricolor TV.

De personen die geen abonnee zijn van "Tricolor TV" moeten, alvorens deze stappen uit te voeren, apparatuur kopen en een overeenkomst sluiten met een dealer van het bedrijf.

Aanbevolen: