Een IPhone Vinden Vanaf Een Computer

Inhoudsopgave:

Een IPhone Vinden Vanaf Een Computer
Een IPhone Vinden Vanaf Een Computer

Video: Een IPhone Vinden Vanaf Een Computer

Video: Een IPhone Vinden Vanaf Een Computer
Video: How to use find my iPhone on computer to locate any idevice 2024, Mei
Anonim

Een moderne mens kan bijna niet zonder een mobiele telefoon. Er is veel vraag naar iPhones in de markt en daarom trekken ze vaak liefhebbers van gemakkelijk geld aan. Als je telefoon is gestolen, wanhoop dan niet meteen, want de iPhone is vanaf de computer te vinden.

Een iPhone vinden vanaf een computer
Een iPhone vinden vanaf een computer

instructies:

Stap 1

Als u merkt dat uw telefoon ontbreekt en u zich na het bellen realiseert dat uw simkaart niet meer actief is, hoeft u niet in paniek te raken. Niet alles is verloren en dankzij geolocatieservices kunt u uw iPhone vinden vanaf uw computer.

Stap 2

Om te zoeken naar een verloren of gestolen iPhone vanaf uw computer, moest u eerst zorgen voor de bescherming ervan. Om dit te doen, moest je naar iCloud gaan in het menu "Instellingen" van de telefoon, inloggen door je Apple ID en wachtwoord in te voeren (of ze maken door op "Apple ID gratis ophalen" te klikken). De volgende stap was om de Find IPhone-applicatie in te schakelen.

Stap 3

Om de bescherming van de iPhone te versterken, was het ook nodig om een wachtwoord in te stellen dat zou voorkomen dat onbevoegden wijzigingen in programma's kunnen aanbrengen en toegang krijgen tot persoonlijke informatie via het item "Wachtwoord" in de instellingen.

Stap 4

Als u dit allemaal van tevoren hebt gedaan om uw gadget te beschermen, zet u uw pc aan, gaat u naar internet en gaat u naar icloud.com. Voer uw Apple ID en wachtwoord in. Als uw apparaat is ingeschakeld, kunt u de locatie zien en begrijpen waar de iPhone is verloren.

Stap 5

Als u zich realiseert dat uw telefoon ergens in de buurt is en het geluid is gedempt, kunt u het geluidssignaal op afstand inschakelen, waardoor het apparaat wordt gedetecteerd.

Stap 6

Je kunt een iPhone vinden vanaf een computer door via iCloud een bericht te sturen met een sms naar de persoon die hem heeft gevonden. Als je je realiseert dat je je apparaat bent vergeten, bijvoorbeeld in een restaurant, schrijf dan dat je klaar bent om je telefoon op te nemen door een beloning te betalen door je telefoon toe te voegen voor communicatie.

Stap 7

Als je je realiseert dat de iPhone in verkeerde handen is gevallen, hoef je alleen maar je persoonlijke gegevens te beschermen met een viercijferig wachtwoord, zodat ze niet kunnen worden bekeken. Persoonlijke gegevens kunnen ook op afstand van een computer worden gewist door de telefoon terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Als je telefoon aan je wordt teruggegeven, kun je alle informatie herstellen via iCloud. Het is ook mogelijk om gegevens van de back-up terug te zetten naar de computer.

Stap 8

U kunt proberen uw apparaat te zoeken via sites op internet die aanbieden om de iPhone door IMEI te doorboren. Ze hebben meestal databases met gestolen en verloren gadgets. Ook wordt daar vaak informatie over de gevonden iPhones ingevoerd door personen die deze per ongeluk hebben opgehaald en willen retourneren. U kunt bijvoorbeeld verwijzen naar de portal iphoneimei.info. Opgemerkt moet worden dat dergelijke informatie in de meeste gevallen gratis is, en daarom moet u niet vertrouwen op bedrijven die aanbieden om de benodigde gegevens voor geld te verstrekken.

Stap 9

Als het niet mogelijk was om de gestolen iPhone van de computer te vinden, neem dan contact op met de wetshandhavingsinstanties. Ze zullen uw apparaat waarschijnlijk kunnen lokaliseren via IMEI.

Aanbevolen: