Hoe Zich Te Ontdoen Van Geld Van Mts

Inhoudsopgave:

Hoe Zich Te Ontdoen Van Geld Van Mts
Hoe Zich Te Ontdoen Van Geld Van Mts

Video: Hoe Zich Te Ontdoen Van Geld Van Mts

Video: Hoe Zich Te Ontdoen Van Geld Van Mts
Video: Hoe kan 5000 euro je hele leven veranderen? 2024, Mei
Anonim

De mobiele operator "MTS" stelt zijn abonnees in staat om met slechts één commando geld over te schrijven van hun mobiele rekening naar de rekening van een andere abonnee binnen het netwerk. Met de dienst "Mobiele Overboeking" kunt u onmiddellijk opwaarderen op de rekening van uw vriend, collega, echtgenoot of kind. Hiervoor hoeft u niet te zoeken naar de dichtstbijzijnde communicatiesalon of betaalautomaat.

Hoe zich te ontdoen van geld van mts
Hoe zich te ontdoen van geld van mts

instructies:

Stap 1

Om geld van de ene rekening naar de andere over te schrijven, kiest u op het toetsenbord van uw mobiele telefoon de combinatie: * 112 * 911ХХХХХХХ * bedrag (van 1 tot 300 roebel) # en de belknop. Waar, 911ХХХХХХХ is het nummer van de abonnee naar wie u geld wilt overboeken naar de rekening. Bijvoorbeeld * 112 * 89113333333 * 50 # en de belknop.

Stap 2

Dan wordt er een bericht over de overboekingsbevestiging naar je nummer gestuurd. De overboeking moet binnen 5 minuten worden bevestigd, anders wordt het geld niet overgemaakt. Als u een fout maakt of van gedachten verandert over het maken van een overboeking, bevestig de transactie dan niet en deze wordt automatisch geannuleerd na 5 minuten.

Stap 3

Bij een succesvolle transactie ontvangt de rekening van de abonnee naar wie u geld heeft overgemaakt naar de telefoon een informatief bericht over het aanvullen van zijn rekening met een aanduiding van het bedrag en uw telefoonnummer.

Stap 4

U kunt geen geld overmaken van MTS naar nummers van andere mobiele operators, ook niet naar nummers die in een andere regio zijn geregistreerd.

Stap 5

De dienst "Mobile Transfer" is alleen beschikbaar voor abonnees met een positief saldo. Bovendien moet u na de overboeking nog minimaal 50 roebel op uw rekening hebben staan.

Stap 6

Deze service vereist geen activering.

Stap 7

Voor het gebruik van de dienst "Mobile Transfer" worden geen abonnementskosten in rekening gebracht.

Aanbevolen: