Hoe Zich Te Ontdoen Van Een Dronken Camera

Inhoudsopgave:

Hoe Zich Te Ontdoen Van Een Dronken Camera
Hoe Zich Te Ontdoen Van Een Dronken Camera

Video: Hoe Zich Te Ontdoen Van Een Dronken Camera

Video: Hoe Zich Te Ontdoen Van Een Dronken Camera
Video: Zelfmassage van het gezicht en de hals van Aigerim Zhumadilova Krachtig liftend effect in 20 minuten 2024, April
Anonim

Het is u toevertrouwd om elke belangrijke gebeurtenis te filmen met een videocamera. Bijvoorbeeld de bruiloft van een vriend. En dit is de eerste keer dat u de camera in uw handen houdt. Geen paniek. Neem een paar dagen voor de bruiloft je camera mee en oefen met fotograferen. Besteed speciale aandacht aan de strijd tegen de meest verschrikkelijke vijand van beginnende videografen - "dansen" of zoals het ook "dronken" foto wordt genoemd.

Hoe zich te ontdoen van een dronken camera
Hoe zich te ontdoen van een dronken camera

Het is nodig

  • - videocamera;
  • - statief;

instructies:

Stap 1

Houd de camera stevig vast en steek uw hand door de speciale bevestigingsriem (meestal aan de rechterkant van de camera). Plaats de riem zo dat deze goed om uw hand past. Met je linkerhand kun je de camera vanaf de onderkant licht ondersteunen. Op dezelfde manier als u de camera gewoonlijk vasthoudt - met de rechterhand voor de body, met de linkerhand voor de lens van onderaf.

Stap 2

Druk beide ellebogen tegen je romp. Houd de camera met beide handen vast. Dit voorkomt het trillende effect van de afbeelding. Je kunt de camcorderriem als een soort stop gebruiken. Om dit te doen, plaatst u het om uw nek en neemt u een flinke afstand totdat het in de meest strakke positie voor u staat. Door de spanning die de riem creëert, kun je de camera soepeler houden.

Stap 3

Train je armen elke dag. Neem hiervoor een zwaar voorwerp (een strijkijzer, een kleine kruk, meerdere boeken), strek je armen en houd dat zo lang mogelijk vast totdat ze moe worden. Probeer het gewicht zo te ondersteunen dat uw handen niet trillen. Na verloop van tijd zul je wennen aan het gewicht en zal het niet zo moeilijk voor je zijn om de camcorder vast te houden zonder te schudden.

Stap 4

Gebruik een statief om te fotograferen. Als je geen statief hebt, kun je er een huren. In plaats van een statief kan elke steun worden gebruikt. Bank, zijkant, hek, tafel, de schouder van een vriend - gebruik alles wat voorhanden is. Leun met je rechterelleboog op de steun en schiet.

Stap 5

Zorg ervoor dat op je camera beeldstabilisatie is ingeschakeld. Controleer of uw camera er een heeft. Soms kan er een stabilisator in de lens worden ingebouwd (dit is vaak het geval bij camera's). Als u geen instructies heeft, vindt u deze informatie op internet. Voer hiervoor uw cameramodel en het woord "stabilisator" in de zoekbalk in.

Stap 6

Koop of maak je eigen camera schoudersteun. Dit ontwerp is eenvoudig, het is een platform waarop de camera is bevestigd (op een statiefbout). Aan de voorzijde is van onderen een handgreep aan het platform bevestigd, waarmee u het platform met de camera kunt vasthouden en tegelijkertijd in de richting van het zicht van de machinist kunt draaien. Het platform (en daarmee de camera) wordt op de schouder van de operator geplaatst.

Aanbevolen: