Wat Is Draagbare Akoestiek

Inhoudsopgave:

Wat Is Draagbare Akoestiek
Wat Is Draagbare Akoestiek

Video: Wat Is Draagbare Akoestiek

Video: Wat Is Draagbare Akoestiek
Video: Akoestiek verbeteren met Akoestisch Behang | Akoestisch expert aan het woord - REVIEW 2024, Mei
Anonim

Draagbare akoestiek is een modern type draagbare luidsprekersystemen waarmee u naar muziek kunt luisteren, zowel op vaste computers als op mobiele telefoons, bandrecorders voor autoradio's, spelers en andere apparaten. In de moderne markt hebben verschillende bedrijven veel voorstellen gedaan die zelfs de meest kieskeurige koper kunnen interesseren.

Wat is draagbare akoestiek?
Wat is draagbare akoestiek?

Afspraak

Het draagbare luidsprekersysteem is in de eerste plaats bedoeld voor draagbare handheld-apparaten - mp3-spelers, mobiele telefoons, laptops, tablets, enz. De behoefte aan draagbare luidsprekers hangt samen met het lage vermogen van draagbare apparaten om muziekbestanden met de juiste kwaliteit te reproduceren.

In dit geval kunt u met een dergelijk luidsprekersysteem de multimediamogelijkheden van de gadget verbeteren, terwijl de mobiliteit behouden blijft - draagbare akoestiek past gemakkelijk in een tas, kan op een batterij werken zonder dat u op dat moment verbinding hoeft te maken met het elektriciteitsnetwerk van afspelen, kan worden opgeladen via USB en heeft goede eigenschappen die belangrijk zijn voor het afspelen van muziek.

Er worden steeds meer draadloze technologieën ontwikkeld waarmee je muziek kunt afspelen zonder speakers aan te sluiten op het apparaat zelf. De verbinding kan worden uitgevoerd via Bluetooth, NFC en andere moderne draadloze technologieën. Draagbare luidsprekers kunnen echter geen vaste vaste luidsprekers voor thuisgebruik vervangen.

Draagbare luidsprekers zullen een goede aanvulling zijn op een feest buitenshuis, op het platteland, op een feest of in een andere ruimte waar geen mogelijkheid is om krachtigere geluidsbronnen te gebruiken. De geluidskarakteristieken van draagbare luidsprekers blijven achter bij die van andere systemen, maar draadloze systemen fungeren niet als alternatief voor conventionele geluidssystemen, maar zijn slechts een aanvulling op een bestaand draagbaar apparaat.

Kenmerken

Er zijn veel opties beschikbaar in elektronicawinkels om aan de behoeften van de meeste kopers te voldoen. De belangrijkste kenmerken zijn het aantal geluidskanalen (AC-banden), de aanwezigheid van een equalizer, de reproduceerbare frequenties en het vermogen van de subwoofer voor het weergeven van lage frequenties. Let bij het kopen op het type voeding en de gebruiksduur zonder opladen, de aanwezigheid van een connector voor aansluiting op het lichtnet, de aanwezigheid van USB, het type batterij, de mogelijkheid om geheugenkaarten te installeren.

Dit zal u helpen de luidsprekers te gebruiken, zelfs als uw draagbare apparaat al leeg is. In sommige modellen van systemen is het zelfs mogelijk om een extra harde schijf of opslagmedium aan te sluiten op basis van USB-technologie. Afhankelijk van de kenmerken en de beschikbaarheid van extra functies, verandert ook de prijs. De kosten van draagbare geluidsbronnen beginnen bij 300 roebel. voor gewone draagbare luidsprekers en kan 20.000 roebel overschrijden. voor een compleet draadloos draagbaar audiosysteem.

Aanbevolen: