Hoe De Kaartcode Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Kaartcode Te Achterhalen?
Hoe De Kaartcode Te Achterhalen?

Video: Hoe De Kaartcode Te Achterhalen?

Video: Hoe De Kaartcode Te Achterhalen?
Video: Hoe werkt belastingontwijking precies? - RTL Z NIEUWS 2024, Mei
Anonim

Plastic creditcards en betaalpassen zijn een onderdeel van het dagelijks leven geworden. Toch is dit een zeer goede vervanging voor een portemonnee. Toegegeven, deze portemonnee heeft een wachtwoord - een pincode, zonder welke toegang tot geld onmogelijk is.

Het is beter om de pincode van de kaart meteen te onthouden, het zijn maar 4 cijfers
Het is beter om de pincode van de kaart meteen te onthouden, het zijn maar 4 cijfers

Het is nodig

kaart, paspoort, envelop met pincode

instructies:

Stap 1

De enige manier om de pincode van een bankkaart te achterhalen, is door deze bij ontvangst te bekijken. Op de bank krijgt u, samen met de kaart zelf en het contract, een kleine papieren envelop, deze moet worden verzegeld. Vouw het uit, er zit een document in met een pincode voor je kaart. Onthoud het en vertel het aan niemand. De bankuitvoerder heeft ook niet het recht om u erom te vragen. Behalve de kaarthouder heeft niemand het recht deze envelop te openen met een pincode.

Stap 2

Het wordt aanbevolen om de envelop en het papier met de pincode te vernietigen zodra de kaartcode is gelezen en in het geheugen is opgeslagen. Maar als u dit niet hebt gedaan, kunt u, nadat u de pincode bent vergeten, proberen deze envelop te vinden en de kaartcode te zien. Als u uw papieren op orde houdt, kunt u op deze manier de pincode achterhalen.

Stap 3

Als je herstelt is het onmogelijk. Geen enkele bankmedewerker kent hem en de code is in geen enkele bankdatabase opgeslagen. Maar sommige banken staan onder bepaalde voorwaarden toe om een nieuwe pincode op de kaart in te stellen.

Stap 4

Om een nieuwe pincode op de kaart te installeren, moet u met uw kaart en paspoort naar het kantoor van uw bank komen. Om de pincode te wijzigen, moet u het codewoord noemen dat door de klant is ingesteld bij ontvangst van de kaart. De nieuwe pincode wordt automatisch ingesteld.

Stap 5

Als geen van de methoden voor u werkt, blijft er één ding over. Concentreer je, kalmeer en probeer toch de pincode te onthouden. Als het niet lukt, moet de kaart opnieuw worden uitgegeven.

Aanbevolen: