Een Asus PDA Flashen

Inhoudsopgave:

Een Asus PDA Flashen
Een Asus PDA Flashen

Video: Een Asus PDA Flashen

Video: Een Asus PDA Flashen
Video: Nvflash Asus Pad 2024, Mei
Anonim

Firmwareprogramma's voor Asus pocket-pc's worden altijd in het apparaat geïnstalleerd, afhankelijk van het model en het type firmware zelf. Hoe deze firmware te produceren?

Een asus PDA flashen
Een asus PDA flashen

Het is nodig

  • - microSD-geheugenkaart;
  • - draad om het apparaat op een computer aan te sluiten;
  • -SZU;
  • - firmware voor uw model.

instructies:

Stap 1

Zoek een microSD-kaart en formatteer deze in het FAT16-bestandssysteem (niet te verwarren met FAT32). De kaartgrootte mag niet groter zijn dan 2 GB. Sluit de Pocket PC aan op een wisselstroombron. Zoek op internet naar firmwareprogramma's voor uw model draagbare apparaat. Download degene die bij u past op uw computer.

Stap 2

Controleer na het downloaden de bestanden in het archief op virussen en schadelijke code, zelfs als u ze van een vertrouwde bron hebt gedownload. Het is altijd het beste om de firmware te downloaden van de officiële website van de fabrikant van het apparaat. Als u echter van een andere bron downloadt, moet u in ieder geval zorgen voor de bruikbaarheid en de aanwezigheid van positieve gebruikersrecensies, aangezien een knipperend programma van slechte kwaliteit vaak kan bederven de PDA zonder de mogelijkheid van zelfherstel.

Stap 3

Lees aandachtig de instructies voor de firmware die u hebt gedownload, meestal bevindt deze zich in hetzelfde archief met de installatiebestanden. Zie in sommige gevallen de downloadpagina voor een gedetailleerd proces. Volg de instructies zorgvuldig, kopieer de firmwarebestanden naar de voorbereide geformatteerde MicroSD-kaart.

Stap 4

Start vervolgens het proces volgens de instructies. In sommige gevallen kunt u USB-kabels gebruiken om verbinding te maken met een computer, en soms is alleen een wandlader voldoende. Zeer zelden wordt flitsen uitgevoerd met slechts één batterij als stroombron.

Stap 5

Als u niet zeker weet of u uw Asus PDA zelf kunt flashen, breng het apparaat dan naar een gespecialiseerd servicecentrum, waar zij de benodigde software voor u zullen installeren met minimale schade aan het apparaat.

Aanbevolen: