Hoe Het Vsh-menu Op Te Roepen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Vsh-menu Op Te Roepen
Hoe Het Vsh-menu Op Te Roepen

Video: Hoe Het Vsh-menu Op Te Roepen

Video: Hoe Het Vsh-menu Op Te Roepen
Video: Koken met Annie: Chinese kool stoofpotje 2024, Mei
Anonim

Er zijn veel versies van de belangrijkste software beschikbaar voor de populaire Sony Playstation Portable-gameconsole. Ze zijn onderverdeeld in 2 klassen: officieel (merk) en op maat (ze zijn ook aangepast). Een belangrijk verschil tussen de nieuwste firmwares is de aanwezigheid daarin van het zogenaamde VSH-menu, wat het werken met de console makkelijker maakt.

Hoe het vsh-menu op te roepen
Hoe het vsh-menu op te roepen

instructies:

Stap 1

Om toegang te krijgen tot het VSH-menu, is de eerste stap om de gameconsole te reflashen - dat wil zeggen, de aangepaste software erop te installeren. Op thematische bronnen wordt dit proces in detail beschreven, waar u ook vertrouwd kunt raken met de opties voor aangepaste firmware, de voor- en nadelen van elk kunt ontdekken en de PSP kunt kiezen die u nodig heeft voor uw model. Na het installeren van nieuwe software moet u de mogelijkheid om het VSH-menu te openen inschakelen. Om dit te doen, moet u het apparaat volledig uitschakelen. Het is het beste om de batterij te verwijderen en terug te plaatsen. Vervolgens moet u de console inschakelen en de R-knop ingedrukt houden (aan het einde aan de rechterkant).

R
R

Stap 2

Het herstelmenu verschijnt, waarin u naar het submenu Configuratie moet gaan en het item VshMenu gebruiken moet wijzigen van Uitgeschakeld in VSHMENU. Selecteer vervolgens Terug en Afsluiten.

Stap 3

Nu kun je vanuit het hoofdmenu van de console altijd in het VSH-menu komen. Om dit te doen, hoeft u alleen maar op de Select-toets te drukken. Ondanks dat dit menu vrij klein is, hangt veel af van de juiste instelling. Het belangrijkste voordeel van gewijzigde firmwares ten opzichte van officiële is dat je games vanaf een geheugenkaart kunt draaien, in plaats van dat je een gelicentieerde UMD-schijf nodig hebt met de game in de drive. Een paar minuten besteed aan het installeren van uw bijgewerkte firmware zal verder bijdragen aan een conflictvrije en plezierige PSP-ervaring. Het hoofditem van het VSH-menu is UMD ISO-modus - het is verantwoordelijk voor het starten van games vanaf een geheugenkaart. De waarde moet Sony NP9660 of M-33 Driver zijn, dan zullen er geen problemen zijn. De rest van de items worden uitgebreid besproken in de recensies van verschillende versies van het VSH-menu, aangezien er ook verschillende varianten van zijn.

Aanbevolen: