Hoe Het Federale Nummer Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Federale Nummer Te Achterhalen?
Hoe Het Federale Nummer Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Federale Nummer Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Federale Nummer Te Achterhalen?
Video: Minor ZPBM - Hoe maak je een probleemanalyse? 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig bieden mobiele operators abonnees twee soorten nummers aan: stadsnummers en federaal. Als een federaal nummer geen verkort kiesformaat heeft, kan een stadsnummer daarentegen als een federaal nummer worden gekozen.

Hoe het federale nummer te achterhalen?
Hoe het federale nummer te achterhalen?

Het is nodig

Mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Als u de federale versie wilt weten van het kiezen van uw lokale (stads)nummer, kunt u vanaf uw telefoon naar elke andere mobiele telefoon bellen. Mobiele telefoons definiëren inkomende oproepen als elfcijferige nummers, dus zelfs als u vanaf een lokaal nummer belt, wordt dit in het federale formaat gedefinieerd. Indien u geen tweede gsm bij de hand heeft, kunt u uw federale nummer als volgt identificeren.

Stap 2

Open het hoofdmenu van de telefoon en ga naar het gedeelte "Toepassingen". Zoek in dit gedeelte de applicatie van uw mobiele provider (wanneer de simkaart is geactiveerd, wordt deze in de automatische modus op het apparaat geïnstalleerd) en ga ernaartoe. In het menu dat wordt geopend, moet u het menu "Mijn gegevens" gebruiken. Hier kunt u informatie krijgen over uw tariefplan, actieve betaalde diensten, rekeningsaldo en het telefoonnummer zelf. Selecteer het item "Mijn nummer" en druk op "OK". Na een tijdje wordt er een sms-bericht naar uw telefoon verzonden, waarin uw nummer in het federale formaat wordt weergegeven.

Stap 3

Naast de bovenstaande methoden, kunt u uw federale nummer ook achterhalen door te kijken naar het contract dat u hebt opgesteld toen u het aansloot. Dit document geeft meestal niet alleen het lokale, maar ook het federale formaat van het telefoonnummer weer.

Aanbevolen: