Hoe Satelliet-tv Te Decoderen

Inhoudsopgave:

Hoe Satelliet-tv Te Decoderen
Hoe Satelliet-tv Te Decoderen

Video: Hoe Satelliet-tv Te Decoderen

Video: Hoe Satelliet-tv Te Decoderen
Video: How To Watch Satellite TV Channels On Your PC/Laptop/Cellphone Offline 2024, Mei
Anonim

Satelliettelevisie maakt het mogelijk om overal ter wereld waar de satellietzone zich bevindt HD-televisiezenders te ontvangen. Bovendien kunt u op plaatsen waar het onmogelijk is om telefoonlijnen aan te leggen, met de satellietset van bidirectionele verbinding zowel een telefoonlijn als toegang tot internet organiseren. Naast het kijken naar open tv-zenders is het mogelijk om met behulp van enkele plug-ins naar gesloten (gecodeerde) uitzendingen te kijken.

Hoe satelliet-tv te decoderen
Hoe satelliet-tv te decoderen

Het is nodig

  • - DVB-kaart (Skystar 2);
  • - ProgDVB-programma;
  • - plug-in Yanksee;
  • - plug-in s2emu;
  • - plug-in csc 4.0.0.4;
  • - internetverbinding

instructies:

Stap 1

Installeer de software voor de DVB-kaart van het type Skystar op de computer 2. Schakel de voeding van de pc uit en installeer deze in een vrije sleuf van het moederbord, alleen naast de videokaart. Zet de computer aan en maak de laatste instellingen van de DVB-kaartsoftware.

Stap 2

Installeer het ProgDVB-programma op uw pc. Het biedt de mogelijkheid om satellietzenders op een computerscherm te bekijken en met behulp van de plug-ins zal het mogelijk zijn om kanalen in sommige coderingen te decoderen. Dit zijn voornamelijk BISS en Cryptoworks. NTV + plug-ins worden niet geopend.

Stap 3

Installeer de plug-ins MD Yanksee en s2emu in de hoofdmap van ProgDVB. Ze helpen bij het online decoderen van signalen in het Cryptworks- en BISS-formaat, hoewel wordt aangegeven dat ze dat ook in andere kunnen doen. Download nieuwe sleutels van internet naar het juiste kanaal. Richt de schotelantenne op de satelliet. Start het ProgDVB-programma. Voer de transpondergegevens erin in en scan deze. Sla de ontvangen zenders op. Ze verschijnen in de linkerkolom, gemarkeerd in rood (gecodeerd) en groen (open).

Stap 4

Klik met de linkermuisknop op het gewenste kanaal. Wacht 5 seconden, het gewenste kanaal verschijnt in het programmavenster. Als dit niet gebeurt, forceer dan de MD Yanksee-plug-in. Klik op "Plug-ins", dan yanksee en Show Monitor. Deze methode voor het decoderen van satelliet-tv wordt als de eenvoudigste beschouwd.

Stap 5

Installeer de plug-in csc 4.0.0.4 op uw pc door deze te downloaden en het archief uit te pakken in het ProgDVB-programma. Verplaats het bestand msvcr70.dll naar de map \WINDOWS\SYSTEM32. Start ProgDVB, het CardServer Client-tabblad zou op het tabblad Plugins moeten verschijnen. Met deze optie kunt u alle gecodeerde kanalen bekijken met kartdeling. Om dit te doen, moet u ook beschikken over een terrestrische internetverbinding (GPRS, ADSL, huurlijn, wifi). Voor het bekijken op deze manier moet u een maandelijks bedrag van $ 1-5 per maand betalen. In veel landen (niet in Rusland) wordt het als illegaal beschouwd.

Stap 6

Registreer u op de cartsharing-server. Update plug-in details csc 4.0.0.4. Om dit te doen, start u het ProgDVB-programma, selecteert u op het tabblad Plug-ins het menu CardServer Client Configure Server. Open het en voer de waarden in die na registratie worden weergegeven in het venster dat verschijnt, namelijk: Gebruikersnaam - inloggen; Protocol - newcamd525; Wachtwoord - wachtwoord; Poort - poort voor verbinding; Card Server IP Address - IP-adres of servernaam; Optionele parameters - des-toets. Klik op de knop Item toevoegen, sla de configuratie op - Configuratie opslaan.

Stap 7

Selecteer satelliet, transponder en kanaal uit het cartsharing-pakket. In het programmavenster verschijnt een venster voor de televisie-uitzending van de gecodeerde zender. Als het niet is geopend, ga dan naar de kanaaleigenschappen, dubbelklik in het venster op het vereiste CA-type (ID), dat ook wordt gegeven bij het verbinden. Klik op de OK-knop.

Aanbevolen: