Hoe Te Bepalen Waar De Telefoon Is

Inhoudsopgave:

Hoe Te Bepalen Waar De Telefoon Is
Hoe Te Bepalen Waar De Telefoon Is

Video: Hoe Te Bepalen Waar De Telefoon Is

Video: Hoe Te Bepalen Waar De Telefoon Is
Video: Mobiel Nummer Traceren ★★★ Hoe Te Sporen Een Mobiele Telefoon En Zien Waar Ze Zijn 2024, April
Anonim

Wilt u weten waar een van uw kennissen, familieleden of vrienden nu is? Hun telefoon zal je helpen, of beter gezegd, een dienst die in staat is om de locatie van een mobiel apparaat te bepalen en dus ook de eigenaar ervan.

Hoe te bepalen waar de telefoon is
Hoe te bepalen waar de telefoon is

instructies:

Stap 1

Megafon-abonnees kunnen op twee manieren de locatie van de telefoon en de eigenaar bepalen. Methode één: ga naar de site locator.megafon.ru, daar kunt u de nodige informatie krijgen met de coördinaten van het mobiele apparaat, die u op de bijgevoegde kaart kunt bekijken. Je hebt trouwens zowel vanaf je computer als vanaf je telefoon toegang tot deze site. Als u besluit de tweede methode te gebruiken, stuur dan een verzoek * 148 * abonneenummer # (geef het nummer op via +7) of bel 0888. Elk verzoek kost 5 roebel (inclusief belastingen).

Stap 2

In "Beeline" zijn er twee nummers waarmee u kunt achterhalen waar de telefoon zich bevindt en de eigenaar. U kunt een van deze nummers bellen (06849924), en de tweede kan een SMS-bericht "L" (684) sturen. Ongeacht welk nummer u ook kiest om een andere abonnee te vinden, betaal hetzelfde: elk verzoek zal uw saldo met 2 roebel "verlichten".

Stap 3

Communicatie-operator "MTS" biedt een speciale service "Locator". Om het te gebruiken, stuurt u een bericht naar het verkorte nummer 6677 met het nummer van de abonnee die u wilt vinden. De kosten van dit bericht bedragen ongeveer 10 roebel (afhankelijk van het tarief dat u gebruikt).

Aanbevolen: