Hoe Te Bepalen Waar Ze Vandaan Hebben Gebeld?

Inhoudsopgave:

Hoe Te Bepalen Waar Ze Vandaan Hebben Gebeld?
Hoe Te Bepalen Waar Ze Vandaan Hebben Gebeld?

Video: Hoe Te Bepalen Waar Ze Vandaan Hebben Gebeld?

Video: Hoe Te Bepalen Waar Ze Vandaan Hebben Gebeld?
Video: IK BEN MIJN AUTO SLEUTELS KWIJTGERAAKT..... 😔 #2276 2024, Mei
Anonim

Het komt voor dat we worden gebeld door een vreemd onbekend nummer, we hebben geen tijd om de telefoon op te nemen, en dan vragen we ons af: "Waar hebben ze me vandaan gebeld?" In feite zijn er verschillende eenvoudige manieren om deze informatie te achterhalen, en het is helemaal gratis.

Hoe te bepalen waar ze vandaan hebben gebeld?
Hoe te bepalen waar ze vandaan hebben gebeld?

Het is nodig

Nummer van de beller, internet

instructies:

Stap 1

Bel je mobiele provider, dicteer het weergegeven nummer en vraag wat voor regio het is. Ze geven dergelijke informatie meestal gewillig.

Stap 2

Voer de telefooncode in de zoekmachine in. Deze methode is niet altijd betrouwbaar: de antwoorden geven verschillende regio's aan, welke van deze waar is, is niet zo eenvoudig te bepalen.

Stap 3

De lijst met landcodes staat op Wikipedia. Als je alleen het land hoeft te kennen, kijk dan daar. Maar als je meer gedetailleerde informatie nodig hebt, ga dan naar de site mtt.ru. Scroll naar beneden op de pagina, helemaal aan het einde, na vragen en suggesties zijn er secties "Over het bedrijf", "Onthulling van informatie" en andere. Wij selecteren "Aanvullende informatie".

Stap 4

Op de pagina die wordt geopend, zien we een paneel met een menu aan de linkerkant. Klik op "Codes van mobiele operators" (als u denkt dat u vanuit Rusland hebt gebeld). Waarschuwing: de sitepagina wordt niet altijd meteen volledig geladen. Als u de knop "Filteren" niet ziet op de geopende pagina, klikt u op "Pagina vernieuwen" in de bovenste balk van uw browser.

Stap 5

Voer in het bovenste veld "DEF-code" de code in van de telefoon van waaruit u bent gebeld. De overige velden hoeft u niet in te vullen. Druk op filter - er verschijnt informatie over de regio van Rusland van waaruit de oproep is gedaan, evenals met welke nummers het nummer in deze regio kan beginnen en eindigen.

Stap 6

Als je vanuit een ander land hebt gebeld, klik dan in hetzelfde paneel aan de linkerkant op "Internationale en netnummers". Wacht opnieuw tot de knop "Filter" de pagina laadt of ververst.

Stap 7

Het eerste veld op de pagina ("Land") wordt overgeslagen, in het veld direct eronder schrijven we de landcode (of stadscode) en klikken op de knop "Filteren". U kunt ook kijken of er een programma voor uw telefoonmodel is dat landen en regio's bepaalt. Een daarvan is de Pnone Wizard.

Aanbevolen: