Gecodeerde Satellietzenders Bekijken

Inhoudsopgave:

Gecodeerde Satellietzenders Bekijken
Gecodeerde Satellietzenders Bekijken

Video: Gecodeerde Satellietzenders Bekijken

Video: Gecodeerde Satellietzenders Bekijken
Video: Rode Hemelwandelaar levenspad zonnezegels & gidsen Maya Tzolkinkalender 2024, Maart
Anonim

De populariteit van gecodeerde satellietzenders is volkomen terecht - dit is tenslotte een uitstekend alternatief voor kabel-tv. Bovendien ligt het opzetten van kabeltelevisie nu binnen de macht van iedereen. De meeste klanten gebruiken een DVB-kaart - een speciale kaart voor een PCI-slot op het moederbord (vergelijkbaar met een interne modem of geluidskaart), of een speciale tv-settopbox. Laten we de noodzakelijke stappen in volgorde bekijken.

Gecodeerde satellietzenders bekijken
Gecodeerde satellietzenders bekijken

Noodzakelijk

Computer, DVB-kaart, speciale plug-in key-emulator, Conditional Access Module, settopbox voor het bekijken van satellietzenders (indien aangesloten op een tv, niet op een computer)

instructies:

Stap 1

U hebt een CAM (Conditional Access Module) nodig - een programmer voor voorwaardelijke toegang. Het moet worden aangesloten op de computer via een poort op het moederbord. Steek vervolgens een abonnementskaart in de sleuf die u eerder hebt gekocht bij een aanbieder van satelliet-tv. De CAM-module kan in de DVB-kaart worden ingebouwd, dus het is niet altijd nodig om deze apart aan te schaffen.

Stap 2

Installeer de speciale plug-in voor dongle-emulator. Het doel is om het werk van de programmeur (CAM-module) te reproduceren. Het werkt echter niet zonder sleutels. In de regel worden ze opgeslagen in het bestand Softcam.key. Het bestand is gemakkelijk te bewerken en u kunt het zelfs in een eenvoudig "kladblok" wijzigen. Dit bestand kan duizenden sleutels bevatten voor het bekijken van verschillende kanalen (houd er echter rekening mee dat het gebruik van de sleutels van iemand anders illegaal is).

Stap 3

Op internet vinden en downloaden we een emulatorprogramma (bijvoorbeeld S2emu of vPlug). Programmabestanden moeten zich in een speciale map bevinden (ProgDVBlugins voor ProgDVB of dvbdreamPluginspip00Plugins voor DVB Dream). Plaats het Softcam.key-bestand in dezelfde map. Voer vervolgens het programma uit en controleer of de plug-in aanwezig en ingeschakeld is of niet.

Stap 4

Er is nog een manier om te configureren: kaarten delen.

De essentie van zijn werk ligt in het feit dat de toegangskaart niet op uw computer wordt geïnstalleerd, maar op die van iemand anders. De computer met de kaart wordt een "cardsharing server" genoemd en kan overal staan. Het is zijn taak om de sleutels op tijd naar uw computer te sturen om het kanaal te bekijken. Als de verbinding slecht is, kan de video schokkerig worden afgespeeld en kan het geluid helemaal verdwijnen. Gebruik het "ping"-commando om de snelheid te controleren waarmee pakketten worden ontvangen door de servers voor het delen van kaarten en selecteer degene met de hoogste snelheid.

Probeer testtoegang te krijgen - een goede gelegenheid om te bepalen of het programma correct is geconfigureerd.

Stap 5

In het geval dat u satellietzenders via tv moet bekijken, is het aantal stappen minder en zijn ze zelf eenvoudiger:

a) Sluit de settopbox (ontvanger) aan om satellietzenders op uw tv te bekijken.

b) Installeer de abonnementskaart in de ontvanger.

c) Registreer de ontvanger via het dialoogmenu.

d) Zoek en stem de kanalen af.

Aanbevolen: