Hoe Het Telefoonnummer Van De Stad Op Achternaam Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Telefoonnummer Van De Stad Op Achternaam Te Achterhalen?
Hoe Het Telefoonnummer Van De Stad Op Achternaam Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Telefoonnummer Van De Stad Op Achternaam Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Telefoonnummer Van De Stad Op Achternaam Te Achterhalen?
Video: Achterhaal waar iemand is geweest, apple|| Lifechanging location hack || Iphone locatie hack || hack 2024, Mei
Anonim

Als je de naam van een persoon weet, kun je op verschillende manieren proberen zijn telefoonnummer te achterhalen: zowel via internet als daarbuiten. Online methoden zijn onder meer: zoeken in elektronische telefoongidsen, sociale netwerken, websites van organisaties waarin de gezochte persoon werkt, etc.

Hoe het telefoonnummer van de stad op achternaam te achterhalen?
Hoe het telefoonnummer van de stad op achternaam te achterhalen?

Noodzakelijk

  • - telefoonboek;
  • - dienst 09;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Profiteer van de mogelijkheden van elektronische telefoongidsen, een voorbeeld hiervan is "2Gis". Het kan van internet worden gedownload en op een computer of mobiele telefoon worden geïnstalleerd, of online worden gebruikt. Voer de informatie die je hebt over de gezochte persoon in de zoekinterface van het programma in en klik op de knop "Zoeken". Deze gids bevat informatie over alle grote steden van Rusland.

Stap 2

Zoek naar de telefoon van de persoon die je nodig hebt door zijn achternaam en andere informatie over hem in te voeren in de zoekinterface van je browser. Misschien heeft deze persoon ergens op het netwerk wat informatie over zichzelf achtergelaten.

Stap 3

Probeer het telefoonnummer te achterhalen door de informatiedienst te bellen op de telefoon 09 of 090, die voor heel Rusland hetzelfde is (vanaf een mobiele telefoon).

Stap 4

Als u de naam en locatie weet van het bedrijf of de organisatie waar de gezochte persoon werkt, zoek dan het telefoonnummer van deze instelling op in het telefoonboek, dit is vrij eenvoudig. Neem contact op met Human Resources en vraag om de benodigde informatie. Motiveer uw interesse met een dringende behoefte.

Stap 5

Ga naar de website van de onderwijsinstelling waar de gezochte persoon heeft gestudeerd. Open de sectie "Afgestudeerden van verschillende jaren", kijk of er informatie is waarin u geïnteresseerd bent. Als de gezochte persoon nog studeert, neem dan contact op met de secretaris van de onderwijsinstelling, probeer via hem navraag te doen.

Stap 6

Met deze methode kunt u het telefoonnummer van de persoon rechtstreeks van hem achterhalen. Organiseer hiervoor een zoekopdracht in populaire sociale netwerken, zoals Vkontakte, Odnoklassniki, Twitter, Facebook en My World. Begin met die sites waarop u bent geregistreerd, in andere doorloopt u de registratieprocedure. Voor een meer succesvolle en snelle zoektocht moet u naast de achternaam van de persoon die u zoekt, nog enkele aanvullende informatie hebben, bijvoorbeeld gegevens over de naam, leeftijd, woonplaats van de persoon, enz. In dit geval zijn de zoekresultaten nauwkeuriger en hoeft u niet door honderden en duizenden profielen van naamgenoten te gaan.

Stap 7

Koop een gedrukte telefoongids voor uw stad (als de persoon die u zoekt in dezelfde stad woont met u) en probeer daarin de contacten van de persoon te vinden.

Stap 8

Gebruik de mogelijkheden van sites die gratis informatie over het telefoonnummer verstrekken, zonder enige voorafgaande manipulatie (het verzenden van sms-berichten, enz.)

Aanbevolen: