Hoe Sms'en Naar Tadzjikistan

Inhoudsopgave:

Hoe Sms'en Naar Tadzjikistan
Hoe Sms'en Naar Tadzjikistan

Video: Hoe Sms'en Naar Tadzjikistan

Video: Hoe Sms'en Naar Tadzjikistan
Video: Tadzjikistan 2024, Mei
Anonim

Vaak is het nodig om een bericht te sturen naar een geadresseerde die zich in het buitenland bevindt. Om SMS naar Tadzjikistan te sturen, kunt u een van de eenvoudige manieren gebruiken.

Hoe sms'en naar Tadzjikistan
Hoe sms'en naar Tadzjikistan

instructies:

Stap 1

Gebruik de mogelijkheid om berichten te verzenden met uw mobiele telefoon. Controleer hiervoor uw saldo, zorg dat u voldoende geld op uw rekening heeft staan. De kosten voor het verzenden van berichten kunnen hoog of laag zijn, dit hangt af van uw tariefplan. U kunt de exacte kosten vinden door naar de website van uw operator te gaan en uw tariefplan te kiezen. Ga op de telefoon naar het gedeelte 'Berichten' van het menu en selecteer vervolgens het maken van een nieuwe sms. Kies het abonneenummer in internationaal formaat met behulp van de internationale code van Tadzjikistan +992, voer vervolgens de sms-tekst in en verzend.

Stap 2

Om te communiceren via berichten, kunt u het programma mail.agent gebruiken. Ga naar de mail.ru-website en registreer er een mailbox op. Download daarna de applicatie en installeer deze volgens de aanwijzingen van de Installshield Wizard. Start het programma en voer het in met de gebruikersnaam en het wachtwoord die zijn opgegeven bij het registreren van de mailbox. Voeg een nieuw contact toe voor oproepen en sms door het nummer in internationaal formaat in te voeren. Houd er rekening mee dat bij het gebruik van dit programma de limiet voor het verzenden van berichten niet meer is dan één sms per minuut.

Stap 3

Ontdek de operator die uw geadresseerde bedient via de site https://www.telcode.ru/intercod/. Daarna, als uw geadresseerde een Beeline- of Tcell-abonnee is, kunt u hem berichten sturen vanaf de officiële website van het bedrijf.

Stap 4

Om een bericht naar een Beeline-abonnee te sturen, moet u naar de officiële website van het bedrijf gaan via de link https://mobile.beeline.tj/ru/main/sms/send.wbp, waarna een gratis sms-verzendformulier gaat voor je open. Selecteer de abonneecode en voer de rest van het nummer, de tekst van het bericht en de verificatiecode in. Klik op de knop "Verzenden".

Stap 5

Als uw geadresseerde een Tcell-abonnee is, moet u de link https://www.tcell.tj/sendsms/send.php volgen en vervolgens zijn code invoeren uit de lijst, het nummer en de tekst van de bericht. Vul het veld met de verificatiecode in en stuur een bericht.

Aanbevolen: