Hoe Tv Te Decoderen

Inhoudsopgave:

Hoe Tv Te Decoderen
Hoe Tv Te Decoderen

Video: Hoe Tv Te Decoderen

Video: Hoe Tv Te Decoderen
Video: Na het leren van dit geheim, zul je nooit meer een uitgebrande gloeilamp weggooien!!! 2024, Mei
Anonim

Het vergrendelen van de tv is een handige functie die de vrije toegang van kinderen tot de tv beperkt. Als uw tv per ongeluk is vergrendeld, moet u het slot dringend verwijderen.

Hoe tv te decoderen
Hoe tv te decoderen

Het is nodig

  • - afstandsbediening;
  • - instructies voor de tv.

instructies:

Stap 1

Lees de instructies aandachtig en doordacht. Meestal bevat het een speciale code, een reeks knoppen die op de afstandsbediening moet worden ingedrukt om de tv te ontgrendelen of te vergrendelen.

Stap 2

Als de instructies verloren zijn gegaan, probeer dan te onthouden welke knoppen ingedrukt zijn waardoor de tv is vergrendeld en reproduceer deze acties.

Stap 3

Als er geen manier is om erachter te komen waarom de tv is vergrendeld en de instructies zijn ook niet beschikbaar, druk dan tegelijkertijd op de knoppen "P" en "+" op de afstandsbediening. Als deze knoppen ook niet hebben geholpen, gebruik dan het gelijktijdig indrukken van de knoppen "Menu" en "Volume +", "Menu" en "Channel +".

Stap 4

Als de vorige acties niet het gewenste resultaat hebben opgeleverd, voert u na het indrukken van de toetsen "P" en "+" 3 of 4 willekeurige cijfers in. Meestal zijn deze combinaties "222" of "333" en vallen ze samen met het cijfer van het meest gebruikte kanaal. Een andere variant van de gebruikelijke combinatie van vergrendelknoppen zijn "1234", "1111". Dan weer de "+" knop. Als ontgrendelen mislukt, herhaalt u stap 4 met een andere cijfercombinatie.

Stap 5

Misschien wordt uw tv vergrendeld door op één toets te drukken. Het moet op de afstandsbediening of op de voorkant van het tv-meubel zitten. Druk erop en houd deze 5-10 seconden vast.

Stap 6

Als alle voorgaande stappen u niet hebben geholpen om de tv te ontgrendelen, inspecteer dan zorgvuldig de hele tv-behuizing en afstandsbediening, kijk in het batterijcompartiment. Misschien vindt u een soort inscriptie met een ontgrendelingscode.

Aanbevolen: