Geluid Instellen In De Camera

Inhoudsopgave:

Geluid Instellen In De Camera
Geluid Instellen In De Camera

Video: Geluid Instellen In De Camera

Video: Geluid Instellen In De Camera
Video: In Zoom je camera en microfoon testen en instellen (beter beeld en geluid) 2024, April
Anonim

Een bepaald deel van de moderne webcams heeft ingebouwde microfoons. Deze functie maakt het veel gemakkelijker om de camera te gebruiken. Tegelijkertijd kunnen sommige gebruikers problemen hebben met het aansluiten van deze apparatuur.

Geluid instellen in de camera
Geluid instellen in de camera

Het is nodig

  • - web Camera;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Controleer eerst of de webcam goed is aangesloten op de computer. Er zijn twee typen microfoonapparaten. De eerste omvat camera's met een enkele USB-connector. Hierdoor wordt een signaal verzonden naar het opnameapparaat en de microfoon. Een andere categorie webcams heeft een aparte mini Jack connector voor het aansluiten van een microfoon.

Stap 2

Als je te maken hebt met het tweede type camera's, selecteer dan de juiste poort van de geluidskaart waarop de microfoon wordt aangesloten. Open hiervoor het programma dat is ontworpen om de geluidskaart te configureren.

Stap 3

Kijk naar de toewijzingen van elk van de poorten. Kies degene die werkt met uw microfoon. Installeer de webcamstuurprogramma's. Het is het beste om de installatie uit te voeren vanaf een speciale schijf, die vaak bij de apparatuur wordt geleverd.

Stap 4

Als de stuurprogrammabestanden ontbreken, gaat u naar de website van de fabrikant van de webcam. Open het downloadmenu van het programma en download de hulpprogramma's die geschikt zijn voor dit apparaatmodel. Installeer het gedownloade programma.

Stap 5

Open het Startmenu om naar het pc-configuratiescherm te gaan. Selecteer het submenu Hardware en geluid. Zoek de link "Audioapparaten beheren" en klik erop. Wacht tot het nieuwe dialoogvenster start.

Stap 6

Open het tabblad "Opnemen". Selecteer het gewenste apparaat uit de lijst met beschikbare microfoons en klik op de knop "Standaard". Klik nu op "Eigenschappen" en open het tabblad "Niveaus"

Stap 7

Stel het microfoonvolume in op een geschikte instelling. Als zelfs het maximale niveau niet het gewenste volume geeft, wijzigt u de positie van de schuifregelaar in het veld "Microfoonversterking".

Stap 8

Open het tabblad "Luisteren" om het apparaat te testen. Vink het vakje aan naast 'Luister vanaf dit apparaat'. Schakel dit selectievakje uit nadat het testen is voltooid.

Aanbevolen: