Een Foto Overzetten Van Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Een Foto Overzetten Van Je Telefoon
Een Foto Overzetten Van Je Telefoon

Video: Een Foto Overzetten Van Je Telefoon

Video: Een Foto Overzetten Van Je Telefoon
Video: foto's met het kabeltje overzetten naar de pc 2024, Mei
Anonim

De telefoon kan gemakkelijk veel gadgets vervangen. Het fungeert niet alleen als communicatiemiddel, maar kan ook geluiden opnemen, online gaan, berichten verzenden en natuurlijk foto's van hoge kwaliteit maken.

Een foto overzetten van je telefoon
Een foto overzetten van je telefoon

instructies:

Stap 1

Vaak hebben gebruikers van mobiele telefoons met een ingebouwde camera de wens om een gemaakte foto met vrienden te delen. Dit kan op verschillende manieren. Als u een foto naar een andere telefoon moet overbrengen, kunt u dit doen via Bluetooth. Schakel het apparaat in uw telefoon en in de ontvangende telefoon in. Selecteer vervolgens een foto, druk op de toets "Opties", vervolgens het item "Verzenden via …" en selecteer in het submenu dat wordt geopend de Bluetooth-functie. Nadat u naar apparaten hebt gezocht, selecteert u de telefoon waarnaar u de foto wilt overbrengen en begint u met overbrengen. Houd er rekening mee dat de ontvangende telefoon binnen 10 meter moet worden gehouden.

Stap 2

Als de telefoon niet over de functie van draadloze gegevensoverdracht beschikt, moet u de MMS-service gebruiken. Om het te gebruiken, moet u speciale instellingen van de operator krijgen. Als je een Megafon-abonnee bent, stuur dan het nummer "3" naar 5049, Beeline-abonnees moeten een USSD-verzoek gebruiken op * 118 * 2 #. Als uw operator MTS is, bestel dan automatische instellingen op de officiële website van de operator. Nadat u de verzonden instellingen hebt toegepast, selecteert u in het menu "Verzenden via …" de optie "Mms". Selecteer de contactpersoon naar wie je de foto wilt sturen en klik op de verzendknop. Om het bestand met succes te ontvangen, moet de telefoon van de ontvanger ook zijn geconfigureerd om multimediaberichten te ontvangen.

Stap 3

Als de bovenstaande methoden niet geschikt voor u zijn, gebruik dan services voor het delen van bestanden om de foto over te zetten. Dit is een dienst die de gebruiker een plaats biedt voor zijn bestanden en er 24 uur per dag toegang toe heeft via internet. Er is een groot aantal services voor het delen van bestanden, kies degene die voor u handiger is om te gebruiken. Open de gewenste foto in je telefoon en klik op de knop "Uploaden" op de hoofdpagina van de site. Wanneer de download is voltooid, ontvangt u een link waar u het bestand kunt downloaden. Je hoeft het alleen maar te delen met je vrienden.

Aanbevolen: