Hoe Het Saldo Te Controleren Op TELE2

Inhoudsopgave:

Hoe Het Saldo Te Controleren Op TELE2
Hoe Het Saldo Te Controleren Op TELE2

Video: Hoe Het Saldo Te Controleren Op TELE2

Video: Hoe Het Saldo Te Controleren Op TELE2
Video: Installatie modem voor internet pakket Tele2 woning jaren '80 en '90 2024, Maart
Anonim

Om de balans op TELE2 te controleren, is het helemaal niet nodig om veel complexe en onbegrijpelijke handelingen uit te voeren. Het volstaat om verschillende eenvoudige methoden te gebruiken die de operator zijn abonnees aanbiedt.

Ontdek hoe u uw saldo kunt controleren op TELE2
Ontdek hoe u uw saldo kunt controleren op TELE2

Hoe het saldo op TELE2 te controleren via een USSD-verzoek?

U kunt het saldo op TELE2 controleren door een speciaal USSD-verzoek te kiezen vanaf het toetsenbord van uw mobiele telefoon: * 105 # (druk vervolgens op de belknop). Deze functie wordt geleverd door alle mobiele operators en is de snelste en gemakkelijkst te implementeren. Wacht even nadat u uw aanvraag heeft gedaan.

Afhankelijk van de belasting van het netwerk verschijnt na enkele seconden een melding op het scherm van de mobiele telefoon met het huidige saldo of komt er een sms met dezelfde informatie. Het verzoek kan een onbeperkt aantal keren worden gedaan en is altijd volledig gratis. In sommige gevallen (dit is vooral typisch voor oude mobiele telefoons) komt de melding met het rekeningsaldo echter niet. U hoeft niet te wanhopen, want er zijn andere manieren om de balans op BODY2 te achterhalen.

Hoe de balans op TELE2 te controleren via het systeemmenu

Kies nog een USSD-verzoek: * 111 # om het saldo op TELE2 op een alternatieve manier te controleren. Dit verzoek roept het systeemmenu op, waarvan het eerste item "Mijn saldo" wordt genoemd. Druk op "één" op het numerieke toetsenblok op uw telefoon om door te gaan.

De aanvraagverwerking duurt enkele seconden, waarna informatie over het huidige rekeningsaldo op het telefoonscherm verschijnt. Deze methode om het saldo te controleren is ook gratis. Bovendien kunt u op elk moment op "0" drukken om terug te keren naar het vorige scherm en bijvoorbeeld te weten te komen wat uw huidige tarief is.

Hoe u het saldo op TELE2 kunt controleren via uw persoonlijke account

Als u toegang heeft tot internet, kunt u het saldo op TELE2 controleren via uw persoonlijke account op de officiële website van de operator: https://ru.tele2.ru/. Natuurlijk kost deze methode wat meer tijd, evenals acties om uit te voeren, maar het is misschien wel de meest informatieve. Om naar het gebruikersaccount te gaan, klikt u op "Voer uw persoonlijke account in" in de rechterbovenhoek van de hoofdpagina.

Volg de instructies op het scherm om een gebruikersnaam en wachtwoord te verkrijgen en voer deze vervolgens in de voorgestelde velden in. Ga in uw account naar het tabblad 'Kosten en betalingen'. Hier bevindt zich het gedeelte Rekeningsaldo, door erop te klikken ontvangt u uitgebreide informatie over het rekeningsaldo.

Houd er rekening mee dat naast de bovenstaande manieren om het saldo op TELE2 te achterhalen, er nog een andere is, namelijk een oproep naar het gratis nummer 697. U bevindt zich in het spraakmenu, volgens de instructies waarvan u naar de gedeelte van het rekeningsaldo. Het antwoordapparaat vertelt u hoeveel ongebruikt geld u nog over heeft.

Aanbevolen: