Hoe Een Mobiele Telefoon Te Traceren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Mobiele Telefoon Te Traceren?
Hoe Een Mobiele Telefoon Te Traceren?

Video: Hoe Een Mobiele Telefoon Te Traceren?

Video: Hoe Een Mobiele Telefoon Te Traceren?
Video: How To Track A Cell Phone Location For Free 2021! 2024, Mei
Anonim

Op dit moment heeft de informatietechnologie een zodanig hoog niveau bereikt dat het mogelijk is om een persoon met een mobiele telefoon te volgen. Dergelijke technologieën worden vaak gebruikt door wetshandhavingsinstanties. Veel gebruikers hebben ook vragen over het bepalen van de locatie van een mobiele telefoon.

Hoe een mobiele telefoon te traceren?
Hoe een mobiele telefoon te traceren?

Het is nodig

Mobiele telefoon, pc

instructies:

Stap 1

Google heeft een programma uitgebracht waarmee eigenaren van mobiele telefoons en andere draadloze apparaten hun coördinaten automatisch naar vrienden en familie kunnen sturen.

Stap 2

Het programma heet Google Latitude. Hiermee kunnen mensen in 27 landen automatisch hun locatie doorgeven. Dit programma kan het verzonden apparaat ook op elk moment uitschakelen. De coördinaten van de abonnee kunnen onmiddellijk worden bepaald op het scherm van een mobiel apparaat in het Google Map-programma of met behulp van een personal computer.

Stap 3

Het bedrijf hield er echter ook rekening mee dat de eigenaar van de telefoon deze optie volledig moet beheersen. Hij zal bepaalde mensen kunnen verbinden die zijn locatie kunnen herkennen. Ook wordt het programma volledig bijgewerkt om te voorkomen dat hackers de programmeerbare code stelen.

Stap 4

U kunt ook gebruikmaken van de diensten van een mobiele operator. Tegenwoordig bieden operators als Megafon, Beeline en MTS een dienst die de locatie van de abonnee bepaalt. Over het algemeen kunnen we zeggen dat het niet moeilijk is om de abonnee of de locatie van een bepaalde telefoon te bepalen, maar niet iedereen heeft er toegang toe.

Aanbevolen: