Hoe Erachter Te Komen Waar Ze Hebben Gebeld Vanaf Het Megafon-nummer?

Inhoudsopgave:

Hoe Erachter Te Komen Waar Ze Hebben Gebeld Vanaf Het Megafon-nummer?
Hoe Erachter Te Komen Waar Ze Hebben Gebeld Vanaf Het Megafon-nummer?

Video: Hoe Erachter Te Komen Waar Ze Hebben Gebeld Vanaf Het Megafon-nummer?

Video: Hoe Erachter Te Komen Waar Ze Hebben Gebeld Vanaf Het Megafon-nummer?
Video: Terug naar gezond verstand en verstand door Vernon Howard 2024, Mei
Anonim

Abonnees van het mobiele bedrijf "Megafon" hebben de mogelijkheid om meer te weten te komen over uitgaande oproepen vanaf hun telefoon. Hiervoor is het helemaal niet nodig om een mobiele telefoon bij de hand te hebben, het volstaat dat de simkaart op uw naam staat geregistreerd.

Hoe erachter te komen waar ze hebben gebeld vanaf het Megafon-nummer?
Hoe erachter te komen waar ze hebben gebeld vanaf het Megafon-nummer?

instructies:

Stap 1

Neem contact op met het dichtstbijzijnde Megafon-kantoor. U moet een identiteitsbewijs bij u hebben. Staat de simkaart niet op uw naam geregistreerd, dan moet u een volmacht overleggen van de eigenaar van de persoonlijke rekening.

Stap 2

Schrijf een verklaring om de details van het gesprek op te geven. In de regel hebben de operators de vorm van dit document, het volstaat dat u uw gegevens, persoonlijk rekeningnummer en de periode waarvoor u informatie wilt ontvangen, invoert.

Stap 3

Een medewerker van het bedrijf moet de details van de gesprekken onmiddellijk verstrekken. U kunt informatie krijgen over de nummers die op de afdruk staan vermeld bij mobiele operators.

Stap 4

U kunt oproepdetails ook bestellen via internet. Om dit te doen, hoeft u alleen maar naar de officiële website van het bedrijf te gaan. Zoek in de rechterbovenhoek het opschrift "Servicegids", klik erop.

Stap 5

Er wordt een pagina voor u geopend waar u het nummer en wachtwoord moet opgeven om toegang te krijgen tot het zelfbedieningssysteem. Als u het nog nooit hebt ingevoerd, kiest u het volgende USSD-commando vanaf uw mobiele telefoon: * 105 * 2 #.

Stap 6

Eenmaal op de pagina van uw persoonlijke account ziet u aan de linkerkant een menu. Zoek daar het tabblad "Persoonlijk account" en klik vervolgens op het item "Oproepdetails".

Stap 7

Er wordt een pagina voor u geopend waar u de periode moet selecteren waarvoor u informatie wilt ontvangen (deze mag niet langer zijn dan vijf maanden). Controleer nogmaals uw mobiele telefoonnummer, selecteer de soorten oproepen die u in detail wilt zien.

Stap 8

Geef hieronder het adres aan van de e-mail waarnaar u de informatie wilt verzenden, dat wil zeggen de details. Selecteer een formaat en specificeer het wachtwoord voor het archief (om de inhoud te bekijken kon alleen jij).

Stap 9

Als u een melding wilt ontvangen over de levering van details in de vorm van een bericht op uw mobiele telefoon, vink dan het vakje onder de tekst "SMS-melding" hieronder aan. Klik daarna op "Bestellen".

Stap 10

Er wordt een orderbevestigingsformulier voor u geopend, waarop de kosten van deze service worden aangegeven. Als alles bij u past, klikt u op "Bevestigen". Daarna wordt er enige tijd een bericht naar de opgegeven e-mail gestuurd met informatie over alle oproepen voor de door u geselecteerde periode.

Aanbevolen: