Hoe Geld Over Te Zetten Van De Ene Simkaart Naar De Andere

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Over Te Zetten Van De Ene Simkaart Naar De Andere
Hoe Geld Over Te Zetten Van De Ene Simkaart Naar De Andere

Video: Hoe Geld Over Te Zetten Van De Ene Simkaart Naar De Andere

Video: Hoe Geld Over Te Zetten Van De Ene Simkaart Naar De Andere
Video: Zo zet je al je contacten over naar je nieuwe Android-toestel 2024, April
Anonim

Russische mobiele operators proberen communicatiediensten winstgevender te maken voor hun abonnees en daarom het scala aan mogelijkheden uit te breiden. Als het persoonlijke rekeningsaldo van uw vriend bijvoorbeeld nul nadert, kunt u geld van uw persoonlijke rekening naar hem overmaken.

Hoe geld over te zetten van de ene simkaart naar de andere
Hoe geld over te zetten van de ene simkaart naar de andere

instructies:

Stap 1

Stel dat u een klant bent van het mobiele bedrijf Megafon. Gebruik de Mobile Transfer-service om uw saldo met een vriend te delen. Er zijn verschillende manieren om de operatie uit te voeren. Terwijl u online bent, stuurt u een verzoek vanaf uw telefoon: * 133 * bedrag * abonneenummer # en een beltoets. Daarna ontvangt u een bericht van de operator met een bevestigingscode op uw adres, voer deze in. Binnen enkele minuten wordt het bedrag naar uw vriend overgemaakt en ontvangt u een bericht met het resultaat van de uitgevoerde operatie.

Stap 2

Om een mobiele overschrijving uit te voeren, moeten u en de geadresseerde gebruik maken van de diensten van hetzelfde Megafon-filiaal. De service is niet beschikbaar voor rechtspersonen. De grootte van een enkele betaling mag niet groter zijn dan 500 roebel. Na het voltooien van de bestelling moet er ten minste 30 roebel op uw account blijven staan. Houd er rekening mee dat de service wordt betaald (5 roebel voor elke operatie).

Stap 3

MTS-abonnees kunnen ook gebruik maken van een vergelijkbare service, deze wordt Direct Transfer genoemd. Stuur vanaf je mobiele telefoon het commando: * 112 * abonneenummer * bedrag # en een beltoets. Als reactie ontvang je een bericht met een bevestigingscode, voer deze in. Daarna wordt het bedrag bijgeschreven op de persoonlijke rekening van je vriend.

Stap 4

Houd er rekening mee dat het overschrijvingsbedrag niet hoger mag zijn dan 300 roebel. Nadat de operatie is voltooid, moet er ten minste 90 roebel op uw account blijven staan. De servicekosten bedragen 7 roebel.

Stap 5

Als u een Beeline-klant bent, kunt u ook gebruikmaken van de Mobile Transfer-service. Doe een aanvraag, stuur hiervoor een aanvraag vanaf uw mobiele toestel: * 145 * abonneenummer * bedrag # en een beltoets. Wacht op een antwoordbericht met een bevestigingscode, voer deze in. Daarna wordt de operatie uitgevoerd. Houd er rekening mee dat voor het gebruik van de service een bedrag gelijk aan 5 roebel van uw rekening wordt afgeschreven.

Aanbevolen: