3G Instellen Op Uw Telefoon

Inhoudsopgave:

3G Instellen Op Uw Telefoon
3G Instellen Op Uw Telefoon

Video: 3G Instellen Op Uw Telefoon

Video: 3G Instellen Op Uw Telefoon
Video: How to activate 3G, 4G on any Android phone 2024, April
Anonim

De nieuwe generatie van de 3G-communicatiestandaard kiest voor snelle toegang tot internet en voor een nieuwe benadering van communicatie en informatieoverdracht. Zelfs die computerapparaten die als stationair werden beschouwd, zullen mobiel worden. U kunt communiceren op het netwerk, elkaar zien op een videofoon, plezier hebben, studeren, werken - dit alles is mogelijk bij het gebruik van 3G-communicatie, hogesnelheidscommunicatie van de derde generatie. 3G-breedbandnetwerken werken op frequenties rond de 2 GHz-decimeterband. De snelheid van de verzonden gegevens is -2 Mbit/s. Er zijn twee 3G-communicatiestandaarden: UMTS (voor Europa) en CDMA2000 (Azië en de VS).

3G instellen op uw telefoon
3G instellen op uw telefoon

instructies:

Stap 1

Om verbinding te maken met 3G zijn twee voorwaarden vereist: een moderne telefoon die GPRS / EDGE / 3G ondersteunt, en mobiele communicatie van MTS, Megafon of Beeline. Zij zijn het die 3G-communicatie leveren in Rusland.

Stap 2

Het instellen van uw telefoon voor 3G-communicatie is meestal eenvoudig. De instellingen moeten worden geleverd door de bovengenoemde mobiele operators.

Stap 3

Meestal selecteert u op een nieuwe telefoon Menu - Instellingen - Java-opties of Menu - Instellingen - Draadloze verbindingen - Instellingen mobiel netwerk - Toegangspunten - APN maken. Om een APN aan te maken, gebruikt u de parameters op de website van uw mobiele operator voor GPRS-Internet.

Stap 4

Sommige telefoons zijn standaard geconfigureerd voor een 3G-netwerk. Als de telefoon WAP en video ondersteunt, is deze geschikt voor 3G-configuratie.

Stap 5

Standaard reeks opdrachten:

"Menu" - "Instellingen" - "Draadloze netwerken" - "Mobiel netwerk" - "Toegangspunten" - "Menu" - "Nieuw toegangspunt".

We maken een toegangspunt:

Naam: willekeurig

APN: internet

Mijn Klantencentrum: 250

MNC: 02

APN-type: standaard

Verander niets anders. Gewoon opslaan: "Menu" - "Opslaan". U kunt 3G met uw telefoon verbinden via een computer en het programma "Connect Manager" - elk type mobiele communicatie heeft zijn eigen type.

Stap 6

Installeer het programma op uw computer. Verbind je telefoon met je computer via een USB-kabel, infrarood of Bluetooth. Start "Verbindingsbeheer". Het programma zelf zal de stuurprogramma's vinden en uitvoeren die nodig zijn voor de bewerking. Open de lijst met diensten in het menu en selecteer Mobiel GPRS Internet. Aansluiten en gebruiken.

Aanbevolen: