Hoe Mms Vanaf De Telefoon Te Verzenden

Inhoudsopgave:

Hoe Mms Vanaf De Telefoon Te Verzenden
Hoe Mms Vanaf De Telefoon Te Verzenden

Video: Hoe Mms Vanaf De Telefoon Te Verzenden

Video: Hoe Mms Vanaf De Telefoon Te Verzenden
Video: How to Send MMS on Android 2024, Mei
Anonim

De MMS-service wordt door bijna alle mobiele operators ondersteund en stelt u in staat om kleine bestanden, bijvoorbeeld beeld- en geluidsopnamen, uit te wisselen via het GSM-kanaal met mobiele telefoons.

Hoe mms vanaf de telefoon te verzenden
Hoe mms vanaf de telefoon te verzenden

instructies:

Stap 1

Zorg er eerst voor dat uw telefoon GPRS-gegevensoverdrachttechnologie ondersteunt en de MMS-functie heeft.

Stap 2

Configureer MMS GPRS-profiel indien niet geconfigureerd. Om dit te doen, activeert u de service bij uw operator en voert u vervolgens de verbindingsnaam, het toegangspunt, het protocoladres en andere parameters in de profielinstellingen in, die ook verkrijgbaar zijn bij de operator.

Stap 3

Om een bericht met multimedia-inhoud of gewoon MMS te maken, gaat u naar het hoofdmenu van uw mobiele telefoon en zoekt u het item "Berichten" erin. Klik in het geopende submenu op het opschrift "Maak een nieuw bericht" en selecteer vervolgens het subitem "Multimediabericht".

Stap 4

Gebruik het toetsenbord om de tekst van het bericht in te voeren en het aantal tekens in de tekst hangt af van de functies van uw telefoonmodel. Gebruik het menu, gebruik opties zoals "afbeelding toevoegen" en "geluid toevoegen", voeg het bestand toe dat u aan het bericht wilt verzenden.

Stap 5

U kunt ook een andere methode toepassen om mms vanaf uw telefoon te verzenden. Selecteer het bestand dat u moet verzenden, nadat u ervoor heeft gezorgd dat de grootte niet groter is dan 100 kb, aangezien dit de maximale grootte is voor een multimediabericht.

Stap 6

Zoek vervolgens in het contextmenu de optie "Verzenden" en selecteer "Via MMS" uit alle mogelijke opties. Daarna wordt de MMS-editor geopend, waarin dit bestand al aanwezig is.

Stap 7

Voeg wat begeleidende tekst toe aan het bestand. Nu kunt u mms vanaf uw telefoon verzenden. Selecteer een abonnee uit uw telefoonboek of voer zijn nummer handmatig in het ontvangerveld in. Klik op de knop Verzenden.

Stap 8

Als het bericht om de een of andere reden de ontvanger niet heeft bereikt, controleer dan eerst of de MMS GPRS-service beschikbaar is van de operator en of deze is geactiveerd voor uw nummer en controleer vervolgens of de profielinstellingen correct zijn. Als dit niet werkt, bel dan de ondersteuningsdienst van de operator op een gratis nummer.

Aanbevolen: