De Kiestoon Uitschakelen?

Inhoudsopgave:

De Kiestoon Uitschakelen?
De Kiestoon Uitschakelen?

Video: De Kiestoon Uitschakelen?

Video: De Kiestoon Uitschakelen?
Video: How to turn off Dialpad Sound on iphone 11| Enable/Disable System Sound,Click Sound on iphone 11 | 2024, Maart
Anonim

"Hallo" is een service van VimpelCom LLC (mobiele operator "Beeline"), die standaard pieptonen vervangt door een melodie. Hierdoor horen andere bellers die u bellen muziek in plaats van gemeten signalen.

De kiestoon uitschakelen?
De kiestoon uitschakelen?

instructies:

Stap 1

Activering van de "Hallo" -service wordt uitgevoerd door het gratis nummer 0770 te bellen. De kosten worden niet in rekening gebracht voor de oproep zelf, maar voor specifieke melodieën en voor het gebruik van de service (vanaf 1,5 roebel per dag)

Stap 2

U kunt de "Hallo"-service deactiveren door het gratis nummer te bellen: 0674090770. Daarna verdwijnt de melodie in plaats van pieptonen en wordt vervangen door een standaardsignaal.

Stap 3

Abonnementskosten voor het gebruik van de service - 2 roebel. per dag voor tarieven met een prepaid-systeem en 60 roebel. per maand voor postpaid tarieven.

Stap 4

De kosten van elke melodie worden afzonderlijk berekend, afhankelijk van het type. Zo wordt een standaardmelodie gratis geïnstalleerd (exclusief de abonnementskosten) en kost een melodie uit de categorie Hit of the Day ongeveer 2 roebel. in een dag. Melodieën, geluiden, beltonen uit de categorieën Popular, Greatest Hits en Top 10 kosten 30 tot 70 roebel. per maand. De categorieën "Jokes and Gags", "New Items" en "Pop Music" zijn een jaar verbonden en kosten 35 tot 95 roebel.

Stap 5

U kunt een melodie selecteren op de servicepagina, waarvan het adres onder het artikel staat.

Aanbevolen: