Hoe MMS Te Verbinden Op "Tele 2"

Inhoudsopgave:

Hoe MMS Te Verbinden Op "Tele 2"
Hoe MMS Te Verbinden Op "Tele 2"

Video: Hoe MMS Te Verbinden Op "Tele 2"

Video: Hoe MMS Te Verbinden Op
Video: TELE2 MMS.mpg 2024, April
Anonim

MMS-instellingen voor abonnees van de mobiele operator Tele2 zijn onderworpen aan algemene regels, hoewel ze hun eigen kenmerken hebben. De instellingsprocedure kan door de gebruiker worden uitgevoerd in zowel automatische als handmatige modus.

Hoe MMS te verbinden met
Hoe MMS te verbinden met

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw mobiele apparaat MMS- en GPRS-technologieën ondersteunt. Kies het verkorte nummer 679 om een aantal sms-berichten te ontvangen met gedetailleerde instructies voor het gebruik van de instellingen, die in de automatische modus worden ontvangen. Sla deze instellingen op en volg de aanbevelingen. Schakel uw telefoon uit en weer in om de wijzigingen toe te passen.

Stap 2

Houd er rekening mee dat de MMS-service in het Tele2-netwerk gratis is en beschikbaar is voor alle gebruikers.

Stap 3

Open het hoofdmenu van uw mobiele apparaat om MMS in handmatige modus te configureren en ga naar het item "Services". Vouw het knooppunt "Profielen" uit en selecteer het GPRS-item.

Stap 4

Gebruik een bestaande of maak een nieuwe aan. Typ Tele2 MMS in het veld "Profielnaam" en voer de waarde mms. Tele2.ru in de APN-regel in. Selecteer de optie "Niet gebruikt" in de velden "Inloggen" en "Wachtwoord".

Stap 5

Keer terug naar het hoofdmenu van de telefoon en ga naar het item "Berichten". Vouw de MMS-link uit en selecteer de sectie "Bestemming". Vouw het knooppunt "Profiel bewerken" uit en geef een willekeurig symbool op.

Stap 6

Voer de waarde Tele2MMS in de regel "Profielnaam" in en typ https://mmsc. Tele2.ru in het veld "Startpagina". Geef het eerder aangemaakte Tele2MMS-profiel op in de regel "Profielnaam" en typ HTTP in het veld "Communicatietype". Gebruik de waarde 193.012.040.065 in de adresregel en voer 8080 in het veld Poort in. (Indien nodig kunnen de laatste waarden worden gewijzigd in 9201 - voor "Poort" en 000.000.000.000 - voor "Adres", afhankelijk van het model van de machine.)

Stap 7

Geef de optie "Niet in gebruik" opnieuw op in de items "Gebruikersnaam" en "Wachtwoord" en start het mobiele apparaat opnieuw op om de aangebrachte wijzigingen toe te passen.

Aanbevolen: