Is Het Mogelijk Om Word En Excel Op Een Tablet Te Installeren?

Inhoudsopgave:

Is Het Mogelijk Om Word En Excel Op Een Tablet Te Installeren?
Is Het Mogelijk Om Word En Excel Op Een Tablet Te Installeren?

Video: Is Het Mogelijk Om Word En Excel Op Een Tablet Te Installeren?

Video: Is Het Mogelijk Om Word En Excel Op Een Tablet Te Installeren?
Video: Microsoft Office for Android tablets quick look! 2024, Mei
Anonim

Moderne tablets kunnen een breed scala aan taken uitvoeren. De apparaten ondersteunen bijvoorbeeld de meeste kantoorformaten en zijn niet alleen in staat om DOC- en XLS-bestanden te starten voor weergave, maar ook om volledige bewerkingen uit te voeren in een omgeving voor draagbare apparaten Microsoft Word en Excel.

Is het mogelijk om word en excel op een tablet te installeren?
Is het mogelijk om word en excel op een tablet te installeren?

iPad

IPad-apparaten ondersteunen het starten van Word- en Excel-toepassingen direct op het apparaatscherm. Om ze uit te voeren, hoeft u ze alleen maar te installeren via de AppStore of iTunes.

Ontgrendel je iPad met de bijbehorende knop op het apparaat. Start daarna de AppStore en voer rechtsboven in het scherm de zoekopdracht Microsoft Word in. Druk op "Enter" en selecteer het gewenste programma uit de lijst met resultaten. Klik op de knop "Download" en wacht tot het downloaden en installeren van het programma op het apparaat is voltooid. U kunt een vergelijkbare bewerking uitvoeren met Excel. Ga hiervoor terug naar de AppStore en voer in de zoekbalk de zoekopdracht Microsoft Excel in. Download een geschikt programma.

Op dezelfde manier kunt u de applicatie op uw tablet installeren met iTunes. Om dit te doen, sluit u het apparaat aan op uw computer met behulp van de USB-kabel die bij aankoop in een set werd geleverd. Wacht tot iTunes verschijnt, klik vervolgens op Store en voer Microsoft Word in. Selecteer het resultaat en klik op "Installeren". Download dan Microsoft Excel.

Ondanks de voorwaardelijke vrijheid van Word en Excel voor iPad, moet u een betaalde licentie aanschaffen om het programma te gebruiken om documenten te maken. Om alleen gratis Office-documenten te bekijken, moet u zich abonneren op Office 365-services.

Windows 8

Tablet-apparaten op het Windows 8-platform ondersteunen het openen en bekijken van documenten in volledige versies van Microsoft Office 2013. Op moderne tablets met voorgeïnstalleerd Windows 8 is het vereiste pakket van Word, Excel, Power Point en Outlook geïnstalleerd. Om Word en Excel op een tablet uit te voeren, hoeft u dus geen extra programma's te installeren - u hoeft alleen de bijbehorende snelkoppeling in de Metro-interface of op het bureaublad te gebruiken.

Android

Er zijn geen originele versies van Microsoft Word en Excel voor het Android-besturingssysteem. Het gebruik van deze programma's op tablets met dit besturingssysteem is niet mogelijk. Desalniettemin zijn er veel alternatieve documentbewerkingstools beschikbaar voor Android. De applicatie Office Suite Pro heeft bijvoorbeeld alle benodigde functionaliteit, niet alleen voor het bekijken, maar ook voor het maken van documenten in Word- en Excel-indeling.

Aanbevolen: