Hoe Zang Van Muziek Te Scheiden

Inhoudsopgave:

Hoe Zang Van Muziek Te Scheiden
Hoe Zang Van Muziek Te Scheiden

Video: Hoe Zang Van Muziek Te Scheiden

Video: Hoe Zang Van Muziek Te Scheiden
Video: Online Zangles: Hoe schrijf je een liedje? 2024, Mei
Anonim

Achtergrondtrack is een handig soort muzieknummer zonder woorden, waarmee je kunt trainen in zingen, karaoke zingen en een verscheidenheid aan shows en optredens voorbereiden. Maar het is niet altijd mogelijk om op internet een geschikte achtergrondtrack te vinden. Om zelf het stemgedeelte uit de melodie te halen, heb je een universeel audiobewerkingsprogramma Adobe Audition nodig.

Hoe zang van muziek te scheiden
Hoe zang van muziek te scheiden

instructies:

Stap 1

Kopieer de gewenste track meerdere keren en noem de vier kopieën anders - origineel, middentonen, hoge tonen en bas. Download Adobe Audition, open het programma en plak er vier exemplaren van de muziekcompositie in. Selecteer nu het originele nummer en bekijk de geluidsgolf.

Stap 2

Klik op de gemarkeerde golf met de rechtertoets, zoek in het menu dat verschijnt de sectie "Filters" met de subsectie "Centrale kanaalextractie". Het venster voor het wijzigen van de instellingen van het middenkanaal wordt geopend.

Stap 3

Pas het kanaalvolume aan in het veld Middenkanaalniveau door de schuifregelaar naar links en rechts te verplaatsen en stel vervolgens in het paneel Discriminatie-instellingen de gewenste bijsnijdbreedte in. Druk regelmatig op Bekijken om wijzigingen bij te houden en instellingen aan te passen totdat u tevreden bent met uw luisterresultaten. Klik OK.

Stap 4

Open de laagfrequente track en klik nogmaals met de rechtermuisknop op de gemarkeerde golf. Selecteer het tabblad "Wetenschappelijke filters" in het menu en selecteer "Butterward" in het venster dat wordt geopend.

Stap 5

Controleer de afsnijfrequentie en zorg ervoor dat deze 800 Hz is. Wijzigingen moeten worden bijgehouden door op de knop "Bekijken" te klikken.

Stap 6

Pas de midden- en hoge frequenties in de track op dezelfde manier aan, stel de bandbreedte in op 800-6000Hz en knip de middenkanalen in andere tracks uit.

Stap 7

Bereik het gewenste effect door de vocale partij uit het fonogram te halen, waardoor de stem vanzelf verdwijnt en de instrumentale en melodische partijen niet aan kwaliteit inboeten.

Stap 8

Vorm een multitrack van vier tracks, bewerkt door frequenties. Installeer de tracks één voor één in het werkvenster, luister en controleer ze door op Play te klikken en sla de multitrack vervolgens op in één geluidsbestand op uw computer.

Aanbevolen: