Hoe Kom Je Bij De MTS-operator

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Bij De MTS-operator
Hoe Kom Je Bij De MTS-operator

Video: Hoe Kom Je Bij De MTS-operator

Video: Hoe Kom Je Bij De MTS-operator
Video: 🆘 Неверный код MMI - Как убрать ошибку! 2024, April
Anonim

Als u vragen heeft bij het gebruik van een mobiele telefoon, kunt u proberen de MTS-operator te bellen als u abonnee bent. Dit kan zowel vanaf een mobiele telefoon als vanaf een vaste telefoon.

U kunt de MTS-operator bellen via één enkel referentieservicenummer
U kunt de MTS-operator bellen via één enkel referentieservicenummer

instructies:

Stap 1

U kunt de MTS-operator bellen met een enkel kort nummer 0890, dat opereert binnen het netwerk. Luister naar het bericht van het antwoordapparaat voor instructies over de beschikbare helpdeskonderwerpen. De overgang ernaar wordt uitgevoerd via het spraakmenu, dus zorg ervoor dat uw telefoon in de toonmodus staat - druk op de "*"-toets, waarna u een korte piep hoort.

Stap 2

Ga naar de gewenste sectie door op de bijbehorende toets te drukken. Als je de naam van een geschikte sectie niet hebt gehoord of gewoon niet wilt wachten, kun je direct de MTS-operator bellen door op de "0"-toets op je telefoon te drukken. Wacht even totdat een ondersteuningspersoon contact met u opneemt. Houd er rekening mee dat in de avonduren de lijn lang bezet is, maar de oproep wordt zeker beantwoord.

Stap 3

Als u abonnee bent van een ander mobiel bedrijf of belt vanaf een vaste telefoon, kunt u proberen de MTS-operator te bellen op het hotlinenummer 8-800-333-08-90. U kunt ook het verkorte nummer van de inlichtingendienst gebruiken, maar dan in het internationale formaat. Om bijvoorbeeld een MTS-operator te bereiken, moeten abonnees van de regio Moskou +7 (495) -766-01-66 bellen. Ongeacht welk ondersteuningsnummer en hoe u belt, het gesprek is gratis.

Stap 4

Gebruik de officiële website van de operator om contact op te nemen met de MTS-ondersteuningsservice. De overeenkomstige sectie bevindt zich op de hoofdpagina. Hier kunt u uw verzoek opstellen en verzenden via sms of e-mail, met vermelding van de coördinaten voor feedback. Deze manier van hulp krijgen kost meer tijd, dus de telefoniste krijgt binnen zeven dagen een reactie.

Aanbevolen: