Hoe Een Brief Van Post Naar Telefoon Te Verzenden?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Brief Van Post Naar Telefoon Te Verzenden?
Hoe Een Brief Van Post Naar Telefoon Te Verzenden?

Video: Hoe Een Brief Van Post Naar Telefoon Te Verzenden?

Video: Hoe Een Brief Van Post Naar Telefoon Te Verzenden?
Video: Hoe komt post op het juiste adres? | Doen Ze Dat Zo? 2024, April
Anonim

Met de verbetering van de technologie groeien de mogelijkheden van communicatie. Het werd mogelijk om snel een duplicaat mailbericht op de telefoon te ontvangen, correspondentie via e-mail en mobiel te voeren. Dit heeft als voordeel dat je snel op een bericht kunt reageren, aangezien de telefoon meestal binnen handbereik is.

Hoe een brief van post naar telefoon te verzenden?
Hoe een brief van post naar telefoon te verzenden?

instructies:

Stap 1

Het is onmogelijk om een e-mailbericht naar een gewone telefoon te sturen, het toestel moet geconfigureerd zijn voor e-mail, dit is een serviceoptie die niet door alle mobiele operators wordt aangeboden. Om te configureren, stuurt u een e-mail met de tekst van het bericht (maximaal 160 tekens) in het internationale formaat + @ icqsms.com. Bijvoorbeeld +7095******@icqsms.com/

Stap 2

De service voor het ontvangen van brieven van e-mail in de vorm van sms-berichten wordt geleverd door Beeline. Om het te gebruiken, stuurt u het commando naar nummer 784: sim - aan - mail naar sms - ja. Of bel 06849909.

Stap 3

Als reactie ontvangt u een sms-bericht met de e-mail van de telefoon: "Uw telefoon heeft een postadres: 7903*******@sms.beemail.ru)". Brief - om sms-instructies te ontvangen. Naar dit adres worden e-mailberichten verzonden.

Stap 4

Houd er rekening mee dat het veld "Onderwerp" niet naar de telefoon wordt verzonden, u ontvangt onmiddellijk de "body". Als de instelling "Latijnse weergave" is ingesteld, komt het bericht in transliteratie. Grote tekst wordt verspreid over meerdere sms'jes. Een DSN komt met het eerste bericht. Om het vervolg te kunnen lezen dient u een verzoek te doen aan het nummer 784, gebruik makend van de ontvangen brief, bijvoorbeeld D. Als reactie ontvangt u een vervolg (2). Als het bericht compleet is, wordt de letter niet aangegeven. Antwoorden van de telefoon worden ook verzonden met behulp van de ontvangen brieven.

Stap 5

Als je Megafon-diensten gebruikt, activeer deze dienst dan als volgt: stuur een sms met het woord start naar nummer 5040. Volg daarna de instructies van het systeem.

Stap 6

Een andere manier: via de WAP-interface. Om te registreren, volg de WAP-link https://www.mail.megafonpro.ru/messaging_as/xhtml en activeer de service door het juiste item te selecteren.

Stap 7

U kunt de e-mail van de klant gebruiken door MegaFon Mail te downloaden. Om dit te doen, logt u in op de WEB-site https://www.mail.megafonpro.ru, in het menu "Instellingen", open het tabblad "Mobiele instellingen", selecteer "Gebruik de Java-mailclient".

Stap 8

Installeer de software op uw telefoon door op de juiste toets te drukken. Sparen. Wanneer u op uw mobiele telefoon een bericht ontvangt dat de Java-toepassing is gedownload, downloadt u de toepassing.

Aanbevolen: