Hoe Geld Over Te Maken Op De Telefoon2

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Over Te Maken Op De Telefoon2
Hoe Geld Over Te Maken Op De Telefoon2

Video: Hoe Geld Over Te Maken Op De Telefoon2

Video: Hoe Geld Over Te Maken Op De Telefoon2
Video: Online geld overmaken | Digitaal Bankieren: Hoe werkt het | ING 2024, April
Anonim

Er zijn verschillende manieren om het account van de mobiele operator Tele2 op te waarderen. U kunt onder bepaalde voorwaarden de optie kiezen die voor u handig is.

Hoe geld over te maken op de telefoon2
Hoe geld over te maken op de telefoon2

instructies:

Stap 1

Gebruik een speciale terminal. In bijna elke stad zijn betaalterminals geïnstalleerd voor verschillende diensten, waaronder de diensten van mobiele operators. De belangrijkste inzetpunten van dergelijke apparaten zijn winkels, winkelcentra, bushaltes en kantoren van de Russische Post. De interface van terminals van verschillende fabrikanten verschilt niet significant van elkaar. Ze zijn allemaal aanraakgevoelig en bijna iedereen heeft een knop met het Tele2-logo. Door erop te klikken, wordt u gevraagd het telefoonnummer in te voeren waarnaar het geld wordt overgemaakt. Nadat u uw telefoonnummer heeft ingevoerd, hoeft u alleen nog maar de rekeningen in de acceptor in te voeren en op de knop "Betalen" te klikken. Houd er rekening mee dat de terminal geen wisselgeld uitgeeft, dus er wordt precies evenveel geld op uw rekening bijgeschreven als u in de rekeningacceptor stort.

Stap 2

Waardeer je account op via ATM. Tegenwoordig heeft bijna elke geldautomaat de functie om geld over te maken naar een mobiele telefoonrekening. Steek gewoon uw kaart in een geldautomaat, voer uw pincode in en zoek de optie "Betalen voor services". Onder de diensten die u worden aangeboden, vindt u de knop "Mobiele communicatie". Sommige geldautomaten bieden aan om een operator uit de lijst te selecteren. In dit geval moet u "Tele2" vinden. Het enige dat overblijft is het invoeren van het telefoonnummer en het bedrag dat nodig is voor de overboeking.

Stap 3

Als u uw huis niet wilt verlaten, kunt u geld op uw account storten met behulp van online services. Om mobiele communicatie via onlinediensten te betalen, hebt u internet en een bankkaart nodig. U kunt uw Tele2-account opwaarderen via de officiële website van de operator in de Help-sectie. Wees niet bang om uw kaartgegevens in te voeren - de online betalingsservice is volledig vertrouwelijk en onderworpen aan betrouwbare bescherming. U kunt ook geld naar uw account overboeken via online portemonnees zoals Yandex Money, WebMoney, enz.

Stap 4

Bezoek de salons van cellulaire communicatie. In de salons "Tele2" en "Euroset" kunt u uw account op twee manieren zonder commissie aanvullen - door contact op te nemen met de adviseur van de verkoper of door een enkele betaalkaart te kopen. De verkoper zal uw geld onmiddellijk overmaken en u een ontvangstbewijs geven. Betaalkaarten worden uitgegeven in coupures van 50, 100, 300, 500 en 1000 roebel. De kosten van de kaart zijn gelijk aan de nominale waarde en exact hetzelfde bedrag wordt op uw account bijgeschreven wanneer de kaart wordt geactiveerd. De voordelen van de kaart zijn dat je ze op elk moment kunt activeren door * 106 * verborgen kaartcode # in te toetsen op je telefoon. Na gebruik kan de kaart worden weggegooid, deze wordt slechts één keer geactiveerd.

Aanbevolen: