Hoe Geld Over Te Maken Van TELE2 Naar TELE2

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Over Te Maken Van TELE2 Naar TELE2
Hoe Geld Over Te Maken Van TELE2 Naar TELE2

Video: Hoe Geld Over Te Maken Van TELE2 Naar TELE2

Video: Hoe Geld Over Te Maken Van TELE2 Naar TELE2
Video: Installatie modem voor internet pakket Tele2 woning jaren '80 en '90 2024, April
Anonim

De situatie wanneer het nodig is om geld over te maken van TELE2 naar TELE2 kan heel anders zijn. Misschien moet een van uw naasten dringend ergens naartoe bellen of bent u overgestapt op een andere simkaart, maar wilt u geen geld verliezen. Daarom moet u weten hoe u in dergelijke situaties moet handelen.

Hoe geld over te maken van TELE2 naar TELE2
Hoe geld over te maken van TELE2 naar TELE2

instructies:

Stap 1

De minimale ervaring waarna u geld kunt overboeken tussen abonnees van de TELE2-operator is 2 maanden, maar dit kan in verschillende regio's verschillen. Vergeet daarom vóór de operatie niet de telefoniste te bellen en te vragen of de overdracht kan worden uitgevoerd. Deze informatie is ook te vinden op de officiële website van het bedrijf. Daarnaast dient u zich vertrouwd te maken met de informatie over deze dienst. Kies hiervoor het telefooncommando * 145 #.

Stap 2

De belangrijkste vereisten omvatten de volgende punten. De grootte van de operatie moet tussen 20 en 600 roebel zijn. Opgemerkt moet worden dat de overdracht niet zal worden uitgevoerd als het bedrag van minder dan 20 roebel op het nummer van de verzendende abonnee blijft. Beide abonnees moeten zich in dezelfde regio bevinden. Het account van één abonnee kan maximaal één keer per dag worden aangevuld. De afzender kan zelf een onbeperkt aantal bewerkingen uitvoeren.

Stap 3

Om geld over te maken van TELE2 naar TELE2, kiest u het volgende commando: * 145 * telefoonnummer van de abonnee van de ontvanger * het bedrag dat u wilt overboeken #. Het telefoonnummer moet in 11-cijferige vorm worden ingevoerd. Stel dat u 50 roebel wilt overdragen aan de abonnee onder het nummer 89876543210. Om dit te doen, moet u het commando * 145 * 89876543210 * 50 # kiezen en vervolgens op de knop "Bellen" drukken.

Stap 4

Houd er rekening mee dat de mobiele operator kosten in rekening brengt voor elke overdracht. Afhankelijk van de regio kan het variëren van 1 tot 3 roebel en is het niet afhankelijk van het bedrag dat u overmaakt. In dit geval wordt de commissie in rekening gebracht bij de ontvanger. Dat wil zeggen, als je een persoon met 100 roebel hebt vergiftigd, zal het hem bereiken van 97 tot 99 roebel. Denk hieraan als de ontvanger een bepaald bedrag nodig heeft.

Stap 5

Maar hoe te begrijpen dat u correct geld van TELE2 naar TELE2 kon overmaken? De telefoniste stuurt u een sms met informatie over de status van de overboeking. U ontvangt ook een melding als de bewerking niet kon worden voltooid. Bijvoorbeeld als u geld heeft overgemaakt terwijl u onder de "beloofde betaling" zat, wat volgens de regels verboden is.

Aanbevolen: