Internet Inschakelen Op Beeline

Inhoudsopgave:

Internet Inschakelen Op Beeline
Internet Inschakelen Op Beeline

Video: Internet Inschakelen Op Beeline

Video: Internet Inschakelen Op Beeline
Video: Beeline настройка подключения . 2024, Mei
Anonim

Abonnees van de mobiele operator Beeline kunnen op hun mobiele telefoon verbinding maken met internet. Doorgaans biedt het bedrijf verschillende services om u te helpen gemakkelijk verbinding te maken. Maar eerst moet u de telefoon zelf configureren.

Internet inschakelen op Beeline
Internet inschakelen op Beeline

instructies:

Stap 1

Zoek uit of uw mobiele telefoon parameters als gprs of wap ondersteunt, dat wil zeggen of de fabrikant voorziet in de mogelijkheid om dit mobiele telefoonmodel te gebruiken om verbinding te maken met internet. Lees hiervoor de instructies die bij de telefoon zijn bijgevoegd, zoek de relevante informatie op internet of in het menu van het apparaat zelf.

Stap 2

Configureer de benodigde parameters in het apparaat zelf, als u het mobiele internet "Beeline. Open hiervoor het telefoonmenu, klik op het tabblad "Opties" of "Instellingen". Selecteer Account in het configuratievenster.

Stap 3

Voeg een nieuw account toe onder het type "GPRS / WAP-gegevens en noem deze bijvoorbeeld Beeline-internet. Configureer vervolgens het toegangspunt en noem het internet.beeline.ru; schrijf beeline in het gebruikersnaamveld; en vul het veld "Wachtwoord" niet in; authenticatie selecteer "normaal; “Laat het IP-adres leeg.

Stap 4

Sluit het menu, sla de instellingen op en activeer ze. Als u eerder de optie voor toegang tot internet hebt uitgeschakeld (voor alle abonnees is deze standaard verbonden), kunt u het USSD-commando * 110 * 181 # kiezen en vervolgens op de beltoets drukken. Start vervolgens uw telefoon opnieuw op.

Stap 5

Kies een geschikte verbindingsdienst om geen extra geld uit te geven. Gedetailleerde informatie hierover vindt u in het dichtstbijzijnde kantoor van de exploitant Beeline. U kunt ook meer te weten komen over promoties, opties en diensten in uw persoonlijke account door er via internet naar te gaan via de website www.beeline.ru. Open het tabblad Internet en selecteer Mobiel internet. Hierdoor wordt een pagina geopend met gedetailleerde informatie over de huidige tarieven.

Aanbevolen: