Een PSP-game Spelen Zonder Schijf

Inhoudsopgave:

Een PSP-game Spelen Zonder Schijf
Een PSP-game Spelen Zonder Schijf

Video: Een PSP-game Spelen Zonder Schijf

Video: Een PSP-game Spelen Zonder Schijf
Video: How to play PSP UMD games without the case (or the door) 2024, Mei
Anonim

Eigenaars van een handheld gameconsole van Sony kunnen de aanschafkosten van gameschijven vermijden door games rechtstreeks vanaf geheugenkaarten uit te voeren zonder de schijf in het station. Deze functie is niet beschikbaar op de originele STB-firmware, maar gebruikers kunnen aangepaste firmware toepassen om dit probleem op te lossen.

Een PSP-game spelen zonder schijf
Een PSP-game spelen zonder schijf

Het is nodig

  • psp-voorvoegsel;
  • geheugenkaart;
  • sync kabel;
  • gewijzigde firmware.

instructies:

Stap 1

Wanneer u begint met het upgraden van uw console, moet u ervoor zorgen dat de originele firmware 5.03 aan boord van de psp is geïnstalleerd. Als de versie lager is, moet u exact 5.03 installeren. Upgrade in geen geval naar latere versies. Download het officiële besturingssysteem 5.03. Sluit uw console aan op uw pc met behulp van een synchronisatiekabel. Open de psp / game-map als de computer de geheugenkaart herkent. Daar ziet u de updatemap, als er geen map is, maak deze dan aan. We pakken het gedownloade archief uit op een geschikte plaats op de harde schijf van de computer.

Stap 2

Open de uitgepakte map en kopieer het bestand eboot.pbp naar de aangemaakte updatemap. Koppel de console los van de computer en ga naar de map Game / Memory Card op de console. Zoek en voer het officiële firmwarebestand uit. Installatie is niet moeilijk omdat het intuïtief is. Alle installatieprocessen vinden plaats in het Russisch. Wacht tot de installatie is voltooid, de PSP moet opnieuw opstarten en firmware 5.03 moet verschijnen in de software-informatie. Download het ChickHEN-programma - het is gratis beschikbaar. In het archief met het programma zijn mappen met de namen van de consoles, selecteer degene die bij je past. Voer het.exe-bestand uit en sluit de psp aan op uw computer.

Stap 3

Klik in het venster op ok en de benodigde bestanden worden automatisch gekopieerd naar de geheugenkaart van uw console. Kopieer vanuit het archief met ChickHEN de map ChickHEN mod 2 naar de map afbeeldingen op de geheugenkaart. Ga naar het consolemenu en open foto's. Begin door de afbeelding te bladeren en de console zal opnieuw opstarten. Dit gebeurt misschien niet de eerste keer, het hangt allemaal af van uw consolemodel. Dit duurt meestal ongeveer tien pogingen. Download aangepaste firmware 5.03 GEN-C en kopieer naar de kaart in psp / game. Voer de gewijzigde firmware uit vanuit het menu "Game". Na het installatieproces zal de console opnieuw opstarten. Kopieer de games naar de psp / game-map.

Aanbevolen: