Tijdsynchronisatie Uitschakelen?

Inhoudsopgave:

Tijdsynchronisatie Uitschakelen?
Tijdsynchronisatie Uitschakelen?

Video: Tijdsynchronisatie Uitschakelen?

Video: Tijdsynchronisatie Uitschakelen?
Video: vmware отключить синхронизацию времени - vmware time sync disable 2024, April
Anonim

Tegenwoordig kan zelfs de meest geavanceerde persoon een mobiele telefoon kiezen die bij hem past. Bedrijven bieden een enorme keuze aan functies en modellen. En het gebruik van deze functies is voor iedereen individueel. Het is belangrijk om uw apparaat "voor uzelf" aan te passen voor handiger werk, bijvoorbeeld het instellen van de tijd bij het synchroniseren met een pc.

Tijdsynchronisatie uitschakelen?
Tijdsynchronisatie uitschakelen?

Het is nodig

mobiele telefoon, datakabel, bluetooth- of infraroodpoort, pc of laptop

instructies:

Stap 1

Schakel uw mobiele telefoon en pc of laptop in als er geen pc beschikbaar is.

Stap 2

Selecteer het type verbinding tussen uw mobiele telefoon en uw computer. Er zijn hier twee opties: de eerste is via een datakabel, de tweede is via een verbinding via bluetooth.

Stap 3

Nadat u het type verbinding hebt gekozen, steekt u de kabel of bluetooth in de USB-connector van de computer. Bij gebruik van een kabel moet het andere uiteinde worden aangesloten op een mobiele telefoon.

Stap 4

Nu moet je wachten tot er een venster met het logo van je mobiele apparaat en het contextmenu op het pc-scherm verschijnt. Als de vereiste software niet op uw computer is geïnstalleerd, moet u deze installeren door het juiste item in dit venster te selecteren.

Stap 5

Zodra de vereiste software is geïnstalleerd, kunt u beginnen met het synchronisatieproces. Zet vervolgens de eerder meegeleverde software aan en selecteer "synchronize". Na een tijdje zal het systeem u laten weten dat het proces is voltooid.

Stap 6

Nu is de lijst met functies en bewerkingen met een mobiele telefoon uitgebreid. Om sommige ervan uit of in te schakelen, moet u naar het menu-item "Instellingen" gaan. Hier kunt u basistelefoonparameters en synchronisatie-instellingen instellen.

Stap 7

Selecteer het item synchronisatie-instellingen in de instellingen. Laat de selectievakjes alleen in die tabbladen waarvan de functies nodig zijn.

Stap 8

Schakel het tabblad Automatische tijdaanpassing in deze lijst uit, of het kan ook Tijdsynchronisatie uitschakelen worden genoemd.

Stap 9

Koppel uw mobiele telefoon los van uw pc. Koppel het snoer of bluetooth los van de USB-aansluiting. De volgende keer dat u verbinding maakt, wordt de tijdsynchronisatiefunctie uitgeschakeld.

Aanbevolen: