Hoe De Telefoon In De Pulsmodus Te Zetten?

Inhoudsopgave:

Hoe De Telefoon In De Pulsmodus Te Zetten?
Hoe De Telefoon In De Pulsmodus Te Zetten?

Video: Hoe De Telefoon In De Pulsmodus Te Zetten?

Video: Hoe De Telefoon In De Pulsmodus Te Zetten?
Video: Tips: wat moet je doen als je telefoon nat is geworden? 2024, Maart
Anonim

Vaste telefoons hebben twee kiesmodi: toon en impuls. En deze modi zijn afhankelijk van de telefoon zelf en de mogelijkheden van de PBX. De meeste automatische telefooncentrales zijn al overgeschakeld op toongebaseerd bedrijf. Ouderwetse telefoon, d.w.z. met draaiknop, werkt alleen in pulsmodus en u kunt hem niet in toonmodus zetten.

Hoe de telefoon in de pulsmodus te zetten
Hoe de telefoon in de pulsmodus te zetten

instructies:

Stap 1

De pulsmodus zelf is een methode of methode om een telefoonnummer te kiezen, met behulp waarvan de cijfers van het gekozen nummer naar de PBX worden verzonden door stap voor stap de telefoonlijn te sluiten en te openen, het nummer van pulsen komen overeen met het verzonden nummer, maar merk op dat het nummer "nul" overeenkomt met 10 pulsen. De spaties tussen de cijfers worden gecodeerd met een lange pauze.

Stap 2

En de toonmodus is een methode om een telefoonnummer te kiezen, waarbij u geluiden van verschillende tonen hoort. Er komt slechts één toon overeen met elk nummer. Deze modus wordt gebruikt in mobiele telefoons en alleen hiermee kunt u tijdens een gesprek snel een nummer kiezen of een extra nummer invoeren.

Stap 3

Op basis van dit alles kun je bepalen in welke modus je telefoon staat: staat hij in de toonmodus, dan hoor je tonen van verschillende frequenties, elk cijfer heeft zijn eigen geluid en als hij in de impulsmodus staat, hoor je het verzenden van impulsen, waarvan het aantal gelijk is aan het gekozen cijfer.

Stap 4

U kunt pulskiezen wijzigen in toonkiezen. Het wordt gewijzigd door op de knop "sterretje" ("*") te drukken voordat u het nummer kiest, bijvoorbeeld * 8 "telefoonnummer". Deze knop bevindt zich in de onderste rij. Wanneer u deze methode gebruikt, wijzigt u de modus slechts één keer, d.w.z. elke keer dat u een nummer kiest, moet u op de "ster"-knop drukken. Om hier in de toekomst geen last van te hebben, druk je op de Toon (T/I) knop op je telefoon, op de meeste moderne telefoons bestaat zo'n knop.

Stap 5

Als al het andere faalt, raadpleegt u de instructies van uw telefoon. Als uw telefoonmaatschappij nog steeds het pulssysteem gebruikt, kunt u niet overschakelen naar de toonmodus, ongeacht het telefoonmodel.

Aanbevolen: