Hoe Over Te Schakelen Naar De Pulsmodus

Inhoudsopgave:

Hoe Over Te Schakelen Naar De Pulsmodus
Hoe Over Te Schakelen Naar De Pulsmodus

Video: Hoe Over Te Schakelen Naar De Pulsmodus

Video: Hoe Over Te Schakelen Naar De Pulsmodus
Video: GEN mod by Vaporesso - Lets PULSE it #vaporessostar 2024, April
Anonim

In vaste telefoons zijn er twee kiesmodi: puls en toon (toon). De meeste PBX's zijn al overgeschakeld op toongebaseerde bediening. Ouderwetse telefoons met een draaiknop werken uitsluitend in een pulsmodus.

Hoe over te schakelen naar de pulsmodus
Hoe over te schakelen naar de pulsmodus

instructies:

Stap 1

De pulsmodus van het telefoontoestel als zodanig is een methode om telefoonnummers te kiezen, met behulp waarvan de cijfers van het gekozen nummer door het stapsgewijs sluiten/openen van de telefoonlijn naar de PBX worden gestuurd. En het nummer komt overeen met het cijfer dat wordt gekozen. Alles is eenvoudig, maar 10 impulsen komen overeen met nul. De spaties tussen de cijfers zijn gecodeerd met een lange pauze.

Stap 2

De toonmodus is een methode om een telefoonnummer te kiezen, wanneer geluiden van verschillende tonaliteit hoorbaar zijn in de handset van het apparaat. Elk cijfer heeft zijn eigen toon. Deze modus wordt ondersteund door mobiele telefoons en moderne stationaire drukknoppen. Alleen in het geval van de toonmodus kun je snel genoeg een nummer kiezen of een extra commando uitvoeren tijdens een gesprek, bijvoorbeeld bij het inbellen naar een autoinformer van een mobiele communicatieprovider.

Stap 3

Aan de hand van bovenstaande informatie kunt u eenvoudig bepalen in welke modus uw telefoon zich momenteel bevindt. Als het in de toonmodus is, zijn geluiden van verschillende tonen te horen in de telefoonhoorn, als in de pulsmodus - meerdere klikken gescheiden door pauzes.

Stap 4

Als uw telefoon in pulskiezen staat, moet u een asterisk (*) voor het telefoonnummer kiezen om de toon te wijzigen. Het ziet er als volgt uit: * 8 "telefoonnummer". Deze knop bevindt zich in de onderste rij, links van nul. Houd er rekening mee dat in dit geval de kiesmodus slechts voor één telefoongesprek verandert. Niet erg handig, toch? Om hier in de toekomst geen last van te hebben, kan de kiesmodus worden gewijzigd door de hendel met het label "T / I" of de bijbehorende knop te verwisselen. De meeste telefoons hebben het een of het ander.

Stap 5

Lukt dat niet, blader dan door de instructies voor de telefoon. En nog iets: als uw telefoonmaatschappij nog gebruik maakt van een pulssysteem, kunt u niet overschakelen naar de toonmodus, ongeacht uw telefoonmodel.

Aanbevolen: