Hoe Flash Player Op Android Te Installeren

Hoe Flash Player Op Android Te Installeren
Hoe Flash Player Op Android Te Installeren

Video: Hoe Flash Player Op Android Te Installeren

Video: Hoe Flash Player Op Android Te Installeren
Video: Flash Flayer Android 2021 || How to Enable Flash Player on Android 2021 || Flash Player for Android. 2024, April
Anonim

Zoals u weet, wordt Flash Player niet langer ondersteund door het Android-besturingssysteem, te beginnen met de 4e versie. Het wordt niet geïnstalleerd via de Play Market. Fabrikanten zijn van mening dat dit programma geen onmisbare toepassing is en dat HTML5 zijn functies met succes vervult. In de praktijk leidt het ontbreken van een flash-speler echter vaak tot het onvermogen om games te starten en video's te bekijken. In dit opzicht vragen veel gebruikers zich af hoe ze een flash player op Android kunnen installeren.

Flash
Flash

Voordat u begint met de installatie van de flash player, is het raadzaam om te kijken of het apparaat waarop u wilt installeren aanwezig is in de lijst met ondersteunde apparaten. Dit kan op de officiële website van het programma: https://www.adobe.com/devnet-apps/flashruntimes/certified-devices.html. Als de telefoon of tablet er is, zal de speler zeker werken. Als het apparaat niet in de lijst staat, is het toch aan te raden om te proberen het te installeren, misschien heeft de softwarefabrikant gewoon een fout gemaakt door uw model niet aan hun lijst toe te voegen.

Voordat u Flash Player op uw tablet installeert, moet u ook de installatie van toepassingen van niet-geverifieerde bronnen toestaan. Ga hiervoor naar de beveiligingsinstellingen en plaats een vinkje voor het item "Onbekende bronnen".

Vervolgens moet u in de zoekbalk van uw browser "Flash Player-archief" schrijven. Zoek een link naar de Adobe-site in de zoekresultaten. Er zullen de huidige en verouderde versies van de flash player worden gepresenteerd. Nog eenvoudiger, ga naar de volgende link https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html. De pagina die wordt geopend, moet een beetje worden gescrolld naar het item "Flash Player voor Android 4.0-archieven". Hier moet u de nieuwste versie van het programma downloaden. Ze zal bovenaan de lijst staan. Vanaf vandaag is dit versie 11.1.115.81. Na het downloaden wordt de flash player op dezelfde manier geïnstalleerd als andere Android-applicaties. Nu zouden er geen problemen moeten zijn met het laden van webpagina's.

Aanbevolen: