Hoe U Uw Tariefplan Kunt Bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Tariefplan Kunt Bekijken
Hoe U Uw Tariefplan Kunt Bekijken

Video: Hoe U Uw Tariefplan Kunt Bekijken

Video: Hoe U Uw Tariefplan Kunt Bekijken
Video: Uw Connected Employees klaar voor het nieuwe werken 2024, Maart
Anonim

Als u niet bekend bent met uw tariefplan, de parameters en de exacte kosten van alle diensten niet kent, kunt u een speciaal nummer gebruiken om dit allemaal te weten te komen. Alle grote telecomoperators hebben zulke nummers.

Hoe u uw tariefplan kunt bekijken
Hoe u uw tariefplan kunt bekijken

instructies:

Stap 1

Abonnees van de Megafon-operator kunnen meer te weten komen over het huidige tariefplan in elke communicatiesalon of in het klantenondersteuningscentrum. Daar zullen specialisten u de nodige informatie verstrekken of op uw verzoek het tarief wijzigen als het huidige niet bij u past. U kunt meer te weten komen over de locatie van communicatiesalons op de officiële website van het bedrijf Megafon in de overeenkomstige sectie.

Stap 2

Megafon-abonnees kunnen ook meer te weten komen over hun tariefplan via het zelfbedieningssysteem "Service-Guide". Om het te kunnen gebruiken, moet u inloggen (vul uw wachtwoord en gebruikersnaam in). Vervolgens moet u op het tabblad klikken dat verschijnt onder de naam "Voor abonnees met een contract". Om informatie over het tarief te verkrijgen, is het handig om een kort abonneeservicenummer 500 te hebben.

Stap 3

"Interactive Assistant" is een ander systeem van de Megafon-operator, waarmee u niet alleen kennis kunt maken met alle tarieven, maar ook kunt leren over de aangeboden diensten, het laatste nieuws kunt ontvangen en het zelfbedieningssysteem Service-Guide kunt betreden. "Interactive Assistant" is een informatiezuil uitgerust met een 3G-modem. Dergelijke kiosken vindt u in communicatiesalons of in Megafon-servicekantoren. Het gebruik ervan is trouwens gratis.

Stap 4

Andere Russische telecomoperators hebben ook nummers waarmee abonnees informatie kunnen krijgen over de eigenschappen van hun tariefplan. In Beeline is dit nummer bijvoorbeeld * 110 * 05 #. Maar in MTS is dergelijke informatie beschikbaar in het contactcentrum van het bedrijf of via de "Internet-assistent". Om toegang te krijgen tot dit systeem heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Login is uw mobiele telefoonnummer en u dient zelf het wachtwoord in te stellen. Hiervoor is er een speciaal nummer * 111 * 25 #, evenals 1118.

Aanbevolen: