Hoe U Uw Berichtgeschiedenis Kunt Bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Berichtgeschiedenis Kunt Bekijken
Hoe U Uw Berichtgeschiedenis Kunt Bekijken

Video: Hoe U Uw Berichtgeschiedenis Kunt Bekijken

Video: Hoe U Uw Berichtgeschiedenis Kunt Bekijken
Video: Hoe kunt u uw prikklok geschiedenis bekijken ? 2024, Mei
Anonim

Stel dat u een paar dagen geleden een zeer belangrijk bericht via ICQ heeft ontvangen met waardevolle informatie voor u, en dat u dit bericht absoluut nog eens moet lezen. Dit is vrij eenvoudig te doen.

Hoe u uw berichtgeschiedenis kunt bekijken
Hoe u uw berichtgeschiedenis kunt bekijken

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om de geschiedenis van ICQ-communicatie met het betreffende contact te bekijken: u hoeft alleen maar met de rechtermuisknop op de naam van het contact te klikken en vervolgens het menu-item "Geschiedenis bekijken" of "Berichtengeschiedenis" te selecteren.

Stap 2

Als u de berichtgeschiedenis niet ziet in het venster dat wordt geopend, is er nog steeds een mogelijkheid om de ICQ-geschiedenis te lezen. Om dit te doen, moet u zoeken waar de geschiedenis van ICQ-berichten is opgeslagen. In verschillende versies van ICQ kan dit adres verschillen. Om bijvoorbeeld de geschiedenis van ICQ 6.5 te vinden, voert u "C: Documents and Settings [account_name] Application DataICQ" in de adresbalk in. Tijdens het zoeken moet u de weergave van verborgen bestanden en mappen inschakelen, anders kunt u niet vinden waar de berichtgeschiedenis is opgeslagen. Optioneel kunt u ook historiebestanden van andere ICQ-versies in dezelfde map plaatsen.

Stap 3

Een andere manier om uw icq-berichtengeschiedenis bij te houden, is door een speciaal programma Punto Switcher voor toetsenbordindeling te installeren. Dit programma heeft een "spion"-functie "Dagboek". Het slaat alles op wat vanaf de computer is geschreven, bijvoorbeeld berichten en wachtwoorden. Om dit te doen, moet u een dagboek instellen zodat het informatie opslaat (dit duurt enkele seconden); het kan desgewenst met een wachtwoord worden beveiligd.

Stap 4

Daarnaast zijn er handigere plekken waar de ICQ-geschiedenis permanent kan worden opgeslagen. In dit geval kunt u de geschiedenis van berichten bekijken vanaf elke computer of laptop. Hiervoor zijn er betaalde internetdiensten voor het opslaan van icq-berichten. Om de berichtengeschiedenis te kunnen lezen, moet u zich registreren op een van deze sites. Als u de historie wilt bekijken, dient u op deze site in te loggen en krijgt u een volledige historie van uw icq-correspondentie.

Aanbevolen: