Hoe Het Verborgen Abonneenummer Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Verborgen Abonneenummer Te Achterhalen?
Hoe Het Verborgen Abonneenummer Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Verborgen Abonneenummer Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Verborgen Abonneenummer Te Achterhalen?
Video: How to see hidden subscribers of any YouTube Channel 2020 | How To See Hidden subscribers On YouTube 2024, April
Anonim

Wanneer u een oproep beantwoordt, kunt u de beller mogelijk niet altijd zien. Dit kan om verschillende redenen gebeuren, maar er zijn nog steeds verschillende manieren om het verborgen abonneenummer te achterhalen.

U kunt het verborgen nummer op verschillende manieren achterhalen
U kunt het verborgen nummer op verschillende manieren achterhalen

instructies:

Stap 1

Abonneer u op de Super Caller ID-service als uw mobiele provider Megafon is. Gebruik hiervoor het USSD-commando * 502 #. Houd er rekening mee dat verbinding maken met de service vrij duur is en niet in alle regio's beschikbaar is. Merk ook op dat het gegarandeerd is om het verborgen abonneenummer alleen in de intranetruimte te vinden. Als u een oproep ontvangt van een andere operator of regio, werkt de functie mogelijk niet.

Stap 2

Gebruik de betaalde service "Super Caller ID" op apparaten met mobiele communicatie van "Beeline". De USSD-optie is verbonden door * 110 * 4161 #. Wees erop voorbereid dat u elke dag een maandelijks bedrag van vijftig roebel moet betalen. De dienst helpt om het verborgen abonneenummer van een telecomoperator te achterhalen, maar oproepen van stadstelefoons kunnen ongeïdentificeerd blijven.

Stap 3

Activeer een speciale optie op apparaten die in het netwerk van de MTS-operator werken om het verborgen abonneenummer te achterhalen. Het heet Super Caller ID. Wanneer u verbinding maakt, wordt een bedrag van tweeduizend roebel afgeschreven van uw mobiele account. Daarnaast is er een dagelijkse abonnementsprijs van zes en een halve roebel. De dienst zal niet beschikbaar zijn voor abonnees met het "Cool"-tarief. Het is ook noodzakelijk om rekening te houden met enige incompatibiliteit met bepaalde telefoonmodellen. De meest effectieve optie is om de nummers in het interne netwerk van de operator te bepalen. U kunt de "service" activeren of weigeren door het USSD-verzoek * 111 * 007 # te gebruiken.

Stap 4

Stel uw telefoon zo in dat deze alleen oproepen accepteert van mensen in uw contactenlijst. Dit zal helpen om oproepen van onbekende en ongedefinieerde nummers te voorkomen, hoewel het een drastische maatregel is. U kunt de functie in het menu oproepinstellingen activeren door het item "Alleen oproepen uit de contactenlijst accepteren" te selecteren.

Aanbevolen: