Hoe Bel Je Naar Kazan

Inhoudsopgave:

Hoe Bel Je Naar Kazan
Hoe Bel Je Naar Kazan

Video: Hoe Bel Je Naar Kazan

Video: Hoe Bel Je Naar Kazan
Video: САМЫЙ ВКУСНЫЙ РЫБНЫЙ СУП/ уха в казане на костре 2024, Maart
Anonim

Kazan is de hoofdstad van de Republiek Tatarstan, dat deel uitmaakt van de Russische Federatie. Zoals in elke andere stad in Rusland, kun je Kazan zowel vanaf je mobiel als vanaf een vaste telefoon bellen. In het laatste geval moet u het netnummer weten.

Kazan is een groot administratief en cultureel centrum
Kazan is een groot administratief en cultureel centrum

Het is nodig

  • - mobiele telefoon;
  • - vaste telefoon;
  • - naslagwerk met codes;
  • - abonneenummer.

instructies:

Stap 1

Ondanks de populariteit en tastbare voordelen van mobiele communicatie, zijn vaste telefoons nog niet buiten gebruik geraakt. Om een stad in Rusland vanaf zo'n telefoon te bellen, is de eerste stap om naar de intercitylijn te gaan door "8" te kiezen. Wacht op de kiestoon. Kies vervolgens de stadscode van Kazan - 843. Kies vervolgens het stadstelefoonnummer van de Kazan-abonnee. U hoeft geen extra cijfers in te toetsen, aangezien de hoofdstad van Tatarstan zevencijferige nummers heeft.

Stap 2

Je kunt ook mobiel bellen naar een vast nummer in Kazan. De kiesprocedure is hetzelfde als bij het bellen van vast naar vast. Kies "8", dat wil zeggen, ga naar de intercitylijn. Wacht op een kiestoon. Kies daarna de Kazan-code en het abonneenummer. Wanneer u belt van een mobiele telefoon naar een mobiele telefoon, is er geen verschil in welke Russische stad u bent en de persoon die u belt. Je hoeft alleen maar "8" of "+7" te bellen en het mobiele telefoonnummer van je Kazan-vriend.

Stap 3

Om Kazan te bellen vanuit een stad die niet op het grondgebied van de Russische Federatie ligt, moet je eerst naar de intercitylijn gaan. In veel landen is dit hetzelfde cijfer "8" als in Rusland, en in sommige - "0". Dit kunt u vinden in de organisatie van waaruit u belt - bijvoorbeeld in het hotel, de dienstdoende persoon zal u dit vertellen. Op dezelfde manier als wanneer u belt vanuit een Russische stad, moet u wachten op een kiestoon. Kies vervolgens de landcode, in dit geval de Russische Federatie. Haar telefooncode is "7". Kies vervolgens de code voor Kazan, dat wil zeggen 843. Dit wordt gevolgd door het vereiste stadstelefoonnummer van Kazan.

Stap 4

De eenvoudigste manier is om Kazan te bellen vanaf een vaste telefoon naar een vaste lijn vanuit andere steden van de Republiek Tatarstan. U hoeft hiervoor geen codes in te toetsen. Bel gewoon het zevencijferige nummer van de republikeinse hoofdstad. Dit moet snel genoeg gebeuren zodat de afstand tussen de cijfers niet meer dan vijf seconden bedraagt, anders kan de verbinding worden verbroken.

Stap 5

Het beste is natuurlijk om het netnummer te onthouden. Codes kunnen echter behoorlijk lang zijn, vooral als u niet naar een regionaal of republikeins centrum belt, maar naar een kleine nederzetting onder zijn administratieve ondergeschiktheid. In dit geval worden een of meer cijfers toegevoegd aan de code van het regionale of republikeinse centrum (in dit geval Kazan). De plaatscode van de Republiek Tatarstan kan eruitzien als 843x of 843xx, afhankelijk van het aantal cijfers in het telefoonnummer.

Aanbevolen: