Hoe Een Persoon Gratis Te Identificeren Op Telefoonnummer

Inhoudsopgave:

Hoe Een Persoon Gratis Te Identificeren Op Telefoonnummer
Hoe Een Persoon Gratis Te Identificeren Op Telefoonnummer

Video: Hoe Een Persoon Gratis Te Identificeren Op Telefoonnummer

Video: Hoe Een Persoon Gratis Te Identificeren Op Telefoonnummer
Video: How do you find a person's name by their cell phone number?2020 2024, Maart
Anonim

In de moderne wereld, waarin er genoeg criminelen en gewoon verdachte mensen zijn, is het vaak nodig om een persoon op telefoonnummer te identificeren. Als u vaak ongewenste oproepen of berichten ontvangt, kunt u het beste meteen uitzoeken wie u lastigvalt.

U kunt een persoon geheel gratis op telefoonnummer identificeren
U kunt een persoon geheel gratis op telefoonnummer identificeren

instructies:

Stap 1

Probeer de abonnee eenvoudig terug te bellen om de persoon te identificeren aan de hand van zijn telefoonnummer. Het is natuurlijk beter om dit vanaf een andere simkaart te doen of zelfs vanaf een vaste telefoon, dan heeft hij geen vermoedens over je identiteit. Verzin een legende en stel je bijvoorbeeld voor als medewerker sociale enquêtes. Vraag de gesprekspartner en krijg de nodige informatie over zijn persoonlijkheid.

Stap 2

Zoek uit in welke stad het nummer waarin u geïnteresseerd bent geregistreerd kan worden. Dit kan worden aangegeven door de eerste 3-4 cijfers, die de code van de mobiele operator zijn en variëren afhankelijk van de stad of regio. Een volledige lijst met operatorcodes is te vinden op hun officiële webpagina's.

Stap 3

Neem contact op met het mobiele betaalpunt van de betreffende operator als u ontdekt dat het nummer in uw stad is geregistreerd. Ze hebben meestal abonneegegevens. Om erachter te komen van wie het telefoonnummer is, moet je opnieuw een plausibele legende verzinnen, bijvoorbeeld dat je een simkaart hebt gevonden en deze nu aan de eigenaar wilt teruggeven. Gebruik deze methode als laatste redmiddel, want ten eerste is liegen niet goed, en ten tweede kan uw zorgvuldigheid argwaan veroorzaken bij werknemers en zij zullen u aangeven bij wetshandhavingsinstanties.

Stap 4

Voer uw telefoonnummer in bij een van de zoekmachines. Probeer hetzelfde te doen op sociale media of gratis geclassificeerde sites. Misschien is het nummer al gebruikt voor registratie op een bron, of heeft de eigenaar een advertentie geplaatst met de coördinaten voor communicatie. Het is ook mogelijk dat u een frauduleuze site tegenkomt die dit nummer gebruikt voor spammailings.

Stap 5

Bestudeer de informatie op de website van uw mobiele operator. Momenteel bieden bedrijven verschillende betaalde diensten aan waarmee u korte informatie over de abonnee kunt krijgen, hoewel hij meestal de operatie moet bevestigen. Kijk ook eens in de gratis databases met telefoonnummers op internet. Hoewel ze vaak verouderde informatie bieden, helpt het vaak om een persoon te identificeren aan de hand van hun telefoonnummer.

Stap 6

Neem contact op met de wetshandhavingsinstanties als oproepen en berichten van een onbekende abonnee niet stoppen. Dergelijke acties zijn strafbaar, dus de politie zal u helpen de beller te identificeren en het probleem op te lossen.

Aanbevolen: