Hoe Geld Over Te Zetten Van Een Plastic Kaart Naar Een Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Over Te Zetten Van Een Plastic Kaart Naar Een Telefoon
Hoe Geld Over Te Zetten Van Een Plastic Kaart Naar Een Telefoon

Video: Hoe Geld Over Te Zetten Van Een Plastic Kaart Naar Een Telefoon

Video: Hoe Geld Over Te Zetten Van Een Plastic Kaart Naar Een Telefoon
Video: HOE INVESTEREN IN VASTGOED? - Vasco Rouw en Joshua Kaats 2024, April
Anonim

Mobiele operators doen er alles aan om het mobiele account op een voor de abonnee geschikte manier aan te vullen. Voor veel gebruikers die plastic kaarten gebruiken, bieden ze de mogelijkheid om geld over te schrijven van een bank naar een mobiele rekening. Voor abonnees die gewend zijn om geldautomaten te gebruiken of aankopen te doen via internet, zal het niet moeilijk zijn om geld over te schrijven van een plastic kaart naar een telefoon.

Hoe geld over te zetten van een plastic kaart naar een telefoon
Hoe geld over te zetten van een plastic kaart naar een telefoon

instructies:

Stap 1

Een geldautomaat van elke bank heeft een optie om te betalen voor mobiele communicatie. Steek de kaart in de kaartlezer, voer de pincode in, selecteer de volgende menu-items: “Overige diensten”, “Betalen voor diensten”, “Mobiele communicatie”. Daarna hoef je alleen nog maar een operator te kiezen en het bedrag in te voeren dat je wilt overboeken. De meeste banken rekenen geen overboekingskosten bij deze methode van giraal betalen.

Stap 2

Als u bij het registreren van een plastic kaart verbinding heeft gemaakt met internetbankieren, voert u uw persoonlijke account in. Op de hoofdpagina, waar uw facturen en hun status worden aangegeven, vindt u een lijst met services die u kunt betalen vanaf elk van deze accounts. Selecteer "Mobiel", geef uw operator aan, voer uw gsm-nummer in en het bedrag dat u wilt overboeken. Als de betaling niet eenmalig is, slaat u de overschrijvingsparameters op als een sjabloon en gebruikt u deze telkens wanneer u deze bewerking uitvoert.

Stap 3

Maakt u geen gebruik van de internetbank, registreer u dan via internet in het Universal Financial System. Met deze service kunt u alle bewerkingen uitvoeren met uw plastic kaart, inclusief betalen voor mobiele communicatie. De enige beperking: Visa Electron, MasterCard Cirrus en MasterCard Maestro moeten worden uitgegeven door Impexbank. Alle andere kaarten van de internationale betalingssystemen VISA en MasterCard zijn onbeperkt geregistreerd. Selecteer het menu-item "Kaart toevoegen", vul het voorgestelde formulier in, activeer het na controle van de kaart.

Stap 4

Voor de eigenaren van Yandex. Money en Webmoney e-wallets is het voldoende om ze te koppelen aan een bankrekening van een plastic kaart om te betalen voor mobiele communicatie, waarbij portemonnees van het opgegeven account worden aangevuld. Maar deze methode voorziet in commissiebetalingen in de orde van grootte van 2-3%.

Stap 5

Elke mobiele operator heeft individuele aanbiedingen voor hun abonnees, zodat u geld kunt overboeken van een plastic kaart naar een telefoon. De dienst "Mobiel Betalen" of "Mobiele Bank" is beschikbaar voor alle operatoren. Verbind het en maak gebruik van de mogelijkheden die worden geboden door mobiele bedrijven.

Aanbevolen: