Hoe De Tariefmegafoon Te Wijzigen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Tariefmegafoon Te Wijzigen?
Hoe De Tariefmegafoon Te Wijzigen?

Video: Hoe De Tariefmegafoon Te Wijzigen?

Video: Hoe De Tariefmegafoon Te Wijzigen?
Video: Как активировать сим карту Мегафон (активация sim карты мегафон) супер ответ 2024, April
Anonim

Tarief is een systeem voor het berekenen van de kosten van diensten. Het tarief van een mobiele operator bepaalt de kosten van communicatiediensten: oproepen, sms, mms en andere. Elke operator staat zijn abonnees toe om het tarief naar eigen goeddunken en hun behoeften te wijzigen om de kosten van mobiele communicatie te minimaliseren. De Megafon-operator is geen uitzondering.

Hoe de tariefmegafoon te wijzigen?
Hoe de tariefmegafoon te wijzigen?

instructies:

Stap 1

U kunt het tarief van uw huidige tarief wijzigen in een tarief uit de lijst met actieve tarieven. De op de website van de exploitant vermelde archiefnummers zijn niet gekoppeld.

Stap 2

U kunt het tarief binnen één tariefplan wijzigen door *105*3*1# te bellen. Selecteer een nieuw tarief uit de lijst en volg de instructies van de verzender.

Stap 3

Om uw tariefplan te wijzigen, gaat u naar het kantoor van de operator. Ga met je simkaart en paspoort naar het dichtstbijzijnde kantoor (de simkaart moet natuurlijk wel op je naam staan). Vertel de medewerker over uw doel en vermeld de opties die u in het nieuwe plan wilt opnemen. Hij zal u adviseren over het beste tarief.

Aanbevolen: