Hoe U Uw Mobiele Telefoonnummer Kunt Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Mobiele Telefoonnummer Kunt Wijzigen
Hoe U Uw Mobiele Telefoonnummer Kunt Wijzigen

Video: Hoe U Uw Mobiele Telefoonnummer Kunt Wijzigen

Video: Hoe U Uw Mobiele Telefoonnummer Kunt Wijzigen
Video: Telefoonnummer wijzigen voor SMS codes | Digitaal bankieren: Hoe werkt het? | ING 2024, April
Anonim

Wil je je gsm-nummer wijzigen, dan hoef je de simkaart niet weg te gooien of naar kantoor te gaan en een nieuwe te kopen. Veel mobiele serviceproviders staan het wijzigen van het nummer toe zonder de simkaart te vervangen. Om het telefoonnummer te wijzigen, moet u verschillende acties uitvoeren die beschikbaar zijn voor alle abonnees.

Hoe u uw mobiele telefoonnummer kunt wijzigen
Hoe u uw mobiele telefoonnummer kunt wijzigen

instructies:

Stap 1

In het geval dat uw nummer wordt beheerd door het bedrijf Beeline, belt u het gratis nummer 0611 en in de nabije toekomst zal de cijfercombinatie van uw mobiele nummer worden vervangen door een willekeurig weggelaten nummer. Wilt u zelf een cijfercombinatie voor uw nummer kiezen, maak dan gebruik van de service "Nummer naar keuze". Ga online en ga met deze dienst naar de website van de exploitant. Voer de cijfers van uw nummer in tiencijferige notatie in op de bovenste regel en in de onderste - de gewenste.

Stap 2

Als u abonnee bent van het mobiele bedrijf Megafon en uw echte nummer in stadsformaat heeft, neem dan contact op met het dichtstbijzijnde verkoopkantoor van deze telecomoperator. Om dit te doen, moet u persoonlijk verschijnen, omdat u een aanvraag voor een nummerwijziging moet schrijven. En als uw nummer in federaal formaat is, bel dan het contactcentrum en vraag om de service "Nummerwijziging" voor u te activeren.

Stap 3

Bij het wijzigen van een telefoonnummer van stad naar stad formaat of van federaal naar federaal, worden de wijzigingen binnen 24 uur van kracht. Houd er rekening mee dat de wijziging van het nummertype van federaal naar stad of van stad naar federaal pas vanaf de eerste dag van de volgende maand wordt gemaakt.

Stap 4

Om de telefooncombinatie van het nummer van de Skylink-operator te wijzigen, moet u naar het kantoor van de mobiele provider gaan, aangezien deze operator het nummer alleen kan wijzigen door persoonlijk contact op te nemen met het contactcenter. Houd er rekening mee dat de service voor het wijzigen van het nummer alleen aan u wordt geleverd na bevestiging van de paspoortgegevens, die worden aangegeven bij de aankoop en het verbinden van de simkaart met een mobiele verbinding. Vergeet daarom niet uw paspoort mee te nemen voordat u contact opneemt met het personeel van de exploitant.

Stap 5

Om een of meer voor de organisatie geregistreerde telefoonnummers te wijzigen, stuurt u uw communicatieprovider een gefrankeerde brief met een verzoek om een nummerwijzigingsservice te verlenen. Sommige operators voeren een nummerwijziging alleen uit met de persoonlijke aanwezigheid van een bedrijfsvertegenwoordiger, voor wie een volmacht wordt afgegeven.

Stap 6

Als u zelfstandig een cijferreeks voor uw nummer wilt kiezen, bereid u dan voor om een aanzienlijk bedrag te betalen. Bovendien zijn de kosten van elk specifiek telefoonnummer afhankelijk van het aantal herhaalde tekens. En hoe meer herhalende nummers, hoe duurder het zal zijn om zo'n combinatie te krijgen.

Aanbevolen: