Een Telefoonnummer Wijzigen In Webmoney

Inhoudsopgave:

Een Telefoonnummer Wijzigen In Webmoney
Een Telefoonnummer Wijzigen In Webmoney

Video: Een Telefoonnummer Wijzigen In Webmoney

Video: Een Telefoonnummer Wijzigen In Webmoney
Video: WebMoney Passport: How to check your mobile phone number 2024, April
Anonim

Als uw mobiele telefoonnummer is gewijzigd, moet u zeker de nodige wijzigingen aanbrengen in uw WebMoney-profiel. Dit kan onafhankelijk of via de beheerder van het certificeringscentrum. Houd er echter rekening mee dat persoonsgegevens alleen kunnen worden gewijzigd als er een formeel (of hoger) certificaat is, d.w.z. Houders van een pseudoniem paspoort moeten eerst hun status upgraden.

Telefoonnummer wijzigen in WebMoney
Telefoonnummer wijzigen in WebMoney

Het is nodig

formeel paspoort in WebMoney

instructies:

Stap 1

Start WebMoney Keeper Classic en log in met uw gebruikersnaam. Ga vervolgens naar het Verificatiecentrum (passport.wmtransfer.com) en bevestig uw WMID. Als u in de instellingen de bewerkingsbevestigingsmodus hebt ingesteld, maar u hebt geen toegang tot het telefoonnummer dat in het profiel is opgegeven, selecteert u het item "Geen bevestiging".

Stap 2

Open het gedeelte 'Paspoortconfiguratiescherm' in het Verificatiecentrum. Zoek de regel met uw mobiele telefoonnummer en klik op het pictogram of het opschrift "Wijzigen". In het venster dat verschijnt, leest u zorgvuldig de informatie van het WebMoney-systeem. Als u akkoord gaat met alle punten, voert u een nieuw telefoonnummer in het daarvoor bestemde venster in en klikt u op de knop "Volgende". Daarna wordt er een sms met een verificatiecode naar het opgegeven telefoonnummer gestuurd.

Stap 3

Voer de verificatiecode (bestaande uit 5 cijfers) in het daarvoor bestemde veld in en klik op de knop "Volgende". Deze procedure is nodig om de juistheid van de invoering van het nieuwe telefoonnummer te bevestigen. Het is echter nog niet gekoppeld aan uw WebMoney. Nu moet u bevestigen dat de wijzigingen zijn aangebracht door de eigenaar van deze WMID.

Stap 4

Als u toegang heeft tot het oude telefoonnummer, wordt er na het succesvol voltooien van de vorige fase een sms met een 6-cijferige verificatiecode naar verzonden. Het moet in het daarvoor bestemde veld worden ingevuld. Als u dit om de een of andere reden niet kunt doen, selecteer dan een van de opties voor het verifiëren van uw identiteit die worden aangeboden door het Webmoney-systeem.

Stap 5

Ga naar het Verificatiecentrum via E-num. Dit kan alleen als deze service is geactiveerd in uw WMID. Autorisatie op deze manier stelt u in staat om het telefoonnummer daadwerkelijk onmiddellijk te wijzigen.

Stap 6

Beantwoord de beveiligingsvraag die u hebt opgegeven bij het registreren in het WebMoney-systeem. Deze optie heeft echter een belangrijk nadeel: het telefoonnummer wordt binnen 2 dagen (maximaal 30 dagen) gewijzigd.

Stap 7

Vraag uw vrienden die lid zijn van WebMoney om uw identiteit te bevestigen en het feit dat uw telefoonnummer is gewijzigd. De nieuwe mobiele telefoon wordt aan het profiel toegevoegd zodra een dergelijke bevestiging is ontvangen.

Stap 8

Dien een schriftelijke aanvraag in om uw telefoonnummer te wijzigen en breng deze naar het WebMoney-kantoor. Breng zeker uw identiteitsbewijs mee. U kunt het ook per brief opsturen, nadat u het vooraf door een notaris heeft gewaarmerkt. De aanvraag wordt binnen 10 werkdagen in behandeling genomen.

Aanbevolen: