Hoe Het "Zwarte" Tarief Op Tele2 . Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het "Zwarte" Tarief Op Tele2 . Te Activeren
Hoe Het "Zwarte" Tarief Op Tele2 . Te Activeren

Video: Hoe Het "Zwarte" Tarief Op Tele2 . Te Activeren

Video: Hoe Het "Zwarte" Tarief Op Tele2 . Te Activeren
Video: Tele2 Midi LTE. Обзор 2024, Maart
Anonim

In 2015 lanceerde operator Tele2 een nieuwe lijn tariefplannen, waaronder het “Black”-tarief. Laten we eens kijken naar de voordelen van dit tariefplan, de verbindingskosten en de mogelijkheden ervan.

Hoe een tarief te activeren?
Hoe een tarief te activeren?

Het "Zwarte" tarief is bedoeld voor gebruikers die het saldo van hun telefoon niet willen controleren en niet nadenken over de beschikbaarheid van extra opties. Een kleine abonnementsprijs van het tarief biedt de mogelijkheid om onbeperkt te communiceren met Tele2-abonnees. Het grote pluspunt van dit tarief is onbeperkt internet.

Het bedrag van de betaling en de kosten van oproepen naar nummers van andere netwerkoperators zijn afhankelijk van uw woonplaats en service. Om meer gedetailleerde informatie over uw regio te krijgen, moet u uw persoonlijke account invoeren en naar de sectie "Tarieven" gaan.

Gebruiksvoorwaarden van het tarief "Black" Tele2

Voor een vast maandelijks bedrag bel je gratis naar Tele2-abonnees in jouw regio. De spreektijd is niet beperkt, er is gratis internet beschikbaar. De verkeerslimiet is 1 gigabyte, later wordt de limiet ingesteld op 64 kbps.

Aansluiting van het tarief "Black" Tele2

1. Ga naar je persoonlijke account en selecteer het tariefplan waarin je geïnteresseerd bent.

2. Verzend het commando * 630 * 1 # en druk op bellen.

3. Het tariefplan wordt aangesloten door te bellen naar 630, dan dien je de instructies van de autoinformer op te volgen.

U kunt het "Black"-tarief deactiveren via uw persoonlijke account of door te bellen naar 630.

Om de rest van het verkeer op een bepaald tarief te controleren, kunt u het commando * 155 * 0 # gebruiken en vervolgens op de belknop drukken.

Aanbevolen: