Hoe Het "Very Black" Tele2-tarief Te Activeren?

Inhoudsopgave:

Hoe Het "Very Black" Tele2-tarief Te Activeren?
Hoe Het "Very Black" Tele2-tarief Te Activeren?

Video: Hoe Het "Very Black" Tele2-tarief Te Activeren?

Video: Hoe Het
Video: Tele2 presents| Mijn Tele2 activeren 2024, April
Anonim

In 2015 kondigde de Tele2-operator een nieuwe lijn van "kleur" tariefplannen aan. Een van de voordeligste tarieven die een groot aantal belminuten biedt naar verschillende operatoren is "Very Black". Laten we eens kijken naar de kenmerken van dit tariefplan, hoe u het Very Black Tele2-tarief kunt aansluiten.

Hoe een tarief te activeren?
Hoe een tarief te activeren?

Tarief "Zeer zwart" Tele2

Iedereen kan aansluiten op dit tariefplan (zowel een huidige Tele2-abonnee als een nieuwe). Facturering is per minuut, service wordt gemaakt op prepaid basis.

Dit tarief zal aantrekkelijk zijn voor Tele2-abonnees die veel belminuten nodig hebben naar andere operators in hun thuisregio en voor wie graag mobiel internet gebruikt en communiceert via sms.

De abonnementskosten bedragen 290 roebel per maand.

Voor het aangegeven bedrag ontvangt de abonnee 350 belminuten naar alle operators in uw thuisregio; 150 sms'jes voor Tele2 in Rusland; oproepen naar Tele2-nummers voor 0 roebel in de thuisregio; 3 GB internetverkeer (bij het bereiken van de verkeersdrempel is de snelheid beperkt tot 64 Kb per seconde).

Methoden voor het aansluiten van het tarief "Zeer zwart" Tele2

De eerste manier is om in uw persoonlijke account naar de officiële Tele2-website te gaan en het tariefplan te selecteren waarin u geïnteresseerd bent. Houd er rekening mee dat hiervoor registratie in uw persoonlijke account vereist is.

De tweede manier is het gebruik van USSD-commando's. Kies * 630 * 2 # en druk op de belknop. Het tariefplan "Very Black" wordt aangesloten.

Derde manier. U kunt het gratis nummer 630 bellen en, volgens de instructies van de autoinformer of operator, het tarief waarin u geïnteresseerd bent, aansluiten.

Vierde manier. In geval van problemen met de verbinding, kunt u altijd contact opnemen met het kantoor van de operator en de nodige handelingen uitvoeren.

Houd er rekening mee dat om over te schakelen naar dit tariefplan, u een bedrag van 290 roebel op uw rekening moet hebben staan, die zal worden gedebiteerd om het abonnementsgeld te betalen.

Het is dus vrij eenvoudig om het "Very Black" Tele2-tarief aan te sluiten en u kunt gemakkelijk gebruik maken van de mogelijkheden van deze operator.

Aanbevolen: