Hoe De IPhone-firmware Bij Te Werken

Inhoudsopgave:

Hoe De IPhone-firmware Bij Te Werken
Hoe De IPhone-firmware Bij Te Werken

Video: Hoe De IPhone-firmware Bij Te Werken

Video: Hoe De IPhone-firmware Bij Te Werken
Video: How to identify and download firmware for your iOS device 2024, Mei
Anonim

Software-updates van Apple bevatten belangrijke verbeteringen in de functionaliteit en beveiliging van het apparaat, en daarom is het noodzakelijk deze periodiek te installeren, d.w.z. opnieuw flitsen. IPhone-firmware kan worden bijgewerkt met iTunes.

Hoe de iPhone-firmware bij te werken
Hoe de iPhone-firmware bij te werken

instructies:

Stap 1

Om de iPhone bij te werken met een USB-kabel, downloadt u het nieuwste iTunes-hulpprogramma van de officiële website van Apple. Installeer het met behulp van het resulterende installatiebestand. Start vervolgens uw programma en sluit uw iPhone aan op uw computer met behulp van de kabel die bij het apparaat is geleverd.

Stap 2

Maak voordat u uw telefoon bijwerkt een reservekopie van uw gegevens, want na de bewerking worden alle gemaakte instellingen verwijderd. Om een back-up te maken, gaat u naar het tabblad "Bestand" - "Apparaten" - "Maak een reservekopie" van het iTunes-venster. Nadat de back-up is gemaakt, kunt u doorgaan met de firmware.

Stap 3

Selecteer uw apparaat in de lijst "Apparaten" in het linkerdeelvenster van het programmavenster of klik op het bijbehorende pictogram in de rechterhoek van iTunes. Ga daarna naar het tabblad "Overzicht" en klik vervolgens op de knop "Controleren op updates".

Stap 4

Als er een nieuwe versie van de software voor uw apparaat is uitgebracht, klikt u op de knop "Update". Klik vervolgens op "Downloaden en bijwerken" in het dialoogvenster dat verschijnt. Na het einde van de procedure ziet u een bijbehorende melding op het scherm van het programma en het apparaat. Het knipperen is voltooid.

Stap 5

Om de back-upgegevens te herstellen, gebruikt u het menu "Bestand" - "Apparaten" - "Herstellen vanaf back-up". Met deze functie kunt u al uw belangrijke instellingen herstellen die verloren zijn gegaan tijdens het knipperen.

Aanbevolen: